kryst Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://www.tackletour.com/reviewconquest51.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mnie to rozbraja monotematycznosc chlopakow z TT. niezaleznie od tego co testuja - np jak w tym przypadku -maszynka to super lekkiego lowienia rzucaja czyms co w polsce lata z niemal wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mifek dać im nasze nieloty, a zaczną myśleć o zrobieniu młynka do UUUL bo nie będą wiedzieli jak tym rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mifek dać im nasze nieloty, a zaczną myśleć o zrobieniu młynka do UUUL bo nie będą wiedzieli jak tym rzucać tomek mysle ze chlopaki by po prostu najzwyczajniej w swiecie przestawili sie na zestawy spinningowe - wszak to wygodnicki narod i leniwy nie to co slowianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ostatnio się uśmiałem jak przeglądałem filmy o wędkarstwie muchowym i panowie w Japonii łowią oj łowią, ale co? Ano najbardziej muchowa rybę świata ..... KARPIA To chyba ich ulubiona ryba muchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ostatnio się uśmiałem jak przeglądałem filmy o wędkarstwie muchowym i panowie w Japonii łowią oj łowią, ale co? Ano najbardziej muchowa rybę świata ..... KARPIA To chyba ich ulubiona ryba muchowa W końcu nie uroda się liczy ale to jak ciągnie.... japońce zawsze nieco perwersyjni byli. Oglądaliście kiedyś japoński program rozrywkowy? U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kiedyś coś oglądałem, teraz nie przypomnę sobie co to było, coś z jakimś torem przeszkód czy jakoś tak, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi