turkucpodjadek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) pierwszy maślak w tym roku (nie zrywałem) a toto nie wiem co trochę do smardza podobne chyba znalazłem Piestrzenica kasztanowata Edytowane 9 Maja 2017 przez turkucpodjadek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Chyba będę musiał się wybrać u siebie na maślaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W niedzielę w Jabłonnej koleś miał kanie I to takie fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 U mnie na działce, tez sypnęło, takimi smardzo podobnymi Zdaje się że jak się tylko cieplej zrobi(głównie w nocy) to się zacznie na grubo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 U mnie na działce, tez sypnęło, takimi smardzo podobnymi Zdaje się że jak się tylko cieplej zrobi(głównie w nocy) to się zacznie na grubo!!!Jak nie takimi jak wyżej na zdjęciu to zbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam,właśnie jest wysyp uszaka bzowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do chińskich dań? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W weekend majowy nazbierało z żoną podczas spaceru pół reklamówki maślaków. W szoku byłem. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jak nie takimi jak wyżej na zdjęciu to zbieraj Się wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 U mnie na okolo domu wyrosly smardze na poczatku nie wiedzialem ze to te grzyby i powyrywalem i wywalilem ale dzis gaska z grzybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Koledzy, a wzdłuż większości rzek po wekendzie majowym można natknąć się na groźne PAPIRRZAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Koledzy, a wzdłuż większości rzek po wekendzie majowym można natknąć się na groźne PAPIRRZAKIPoruszyłeś śmierdzący temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 jakoś sucho teraz nawet psiaków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 W niedzielę w Jabłonnej koleś miał kanie I to takie fest W Jabłonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 ktoś? coś? czy nic? tak pytam bo w sobotę do lasu idę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 W sobotę w lesie znalazłem 3 malutkie kureczki. Niestety jest piekielnie sucho na wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 w weekand planuję wypad na miejscówki z wczesnymi grzybkami, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Sucho i nawet psiaków nie ma, drogi w lesie rozpieprzone bo jakies zawody off roadowe byly w okolicach mielnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Po wczorajszych opadach male kurki się pojawiły - na jajecznice starczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Mały spacer w boże ciało i jeden grzyb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) za mało pada edit: ehhh gdzie te czasy - zakończenie sezonu 2014: Edytowane 19 Czerwca 2017 przez turkucpodjadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dziś wyskoczyłem na godzinkę do lasu zobaczyć czy coś w ogóle rośnie.Tak jak kolega wyżej wspomniał, deszcz jest potrzebny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No panowie, musicie podkrecic tempo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=14343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Błażej .. tylko kurde trochę daleko do tego Czarnobyla na grzybobranie .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi