zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Grzyby są... Nawet nie trzeba specjalnie się nachodzić Pozdrawiam, Tomasz eS 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Czy ktoś z okolic Krakowa coś zbiera? Dasz Grzyb ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Czy ktoś z okolic Krakowa coś zbiera? Dasz Grzyb . Nie dam Darz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Kolego szczupak wejdź sobie na stronę grzyby.pl tam są wiadomości na bieżąco dotyczące wysypu w województwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja będę uderzał pewnie na grzyby w sob do Kampinosu ponoć coś da się znaleźć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jakub W. to pewnie krowiakiem będzie grzyby kosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ta i nie tylko???? byle tylko Birski się nie kręcił po okolicy???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) ja jutro rano pobuszuję problem jest taki, że na początki lipca zgubiłem w lesie mój ulubiony nożyk który miałem od kilku lat w necie zamówiłem 2 sztuki 1 podobny a drugi dokładnie taki sam, ale jeszcze nie doszły tego bardziej zużytego już nie ma Edytowane 28 Lipca 2017 przez turkucpodjadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ta i nie tylko byle tylko Birski się nie kręcił po okolicy I tak nic nie znajdziesz bo Ci Semen wszystko wyzbiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Uszak brzozowy... ten grzyb jest jadalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Uszak brzozowy... ten grzyb jest jadalny?"bzowy" (od bzu) jest jadalny, może "brzozowy" to jakaś regionalna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 I tak nic nie znajdziesz bo Ci Semen wszystko wyzbiera dam mu 4 pak perły mocnej???? i będzie miał zajęcie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Przypadkowo znaleziony, podczas spaceru po lesie gdzie za dzieciaka miałem domek letniskowy a chwilę wcześniej mówiłem, że pamiętam jak pod brzozą znalazłem dużego kozaka. Po 12 latach znów czekał na mnie dokładnie w tym samym miejscu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Straszna bryndza ale zawsze coś Edytowane 29 Lipca 2017 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Piatek-niedziela calkiem calkiem prawdziwki wszystkie robaczywe kozakow 80% I jeden rydz tez robaczywy duzo kurek I kilka czerwonoglowcow I na razie to pewnie na tyle Bo upaly ida Edytowane 30 Lipca 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Oby nie było jak w zeszłym roku ????????od połowy lipca do tak połowy-początku sierpnia zbiory udane a później lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dzisiaj z żoną podskoczyliśmy na rekonesans do lasu i mimo strasznej suszy uzbierało się kosz prawdziwków, niestety drugie tyle robaczywe. Do tego garstka kurek, dwa kozaki czerwone i kilka o dziwko dużych zdrowych kozaków szarych.Wypad udany, mimo, że trzeba było chodzić po kimś i obok innych. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 ostatnie zbiory 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Piatek-niedziela calkiem calkiem prawdziwki wszystkie robaczywe kozakow 80% I jeden rydz tez robaczywy duzo kurek I kilka czerwonoglowcow I na razie to pewnie na tyle Bo upaly ida a oto i zdjęcia: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Nigdy nie spodziewałem się, że będę w lipcu zbierał rydze. Kaszuby - ponad 100 sztuk rudych. Niestety większość robaczywa. (tego na ostatnim zdjęciu jak się dobrze przyjrzeć pilnuje jaszczurka) Edytowane 31 Lipca 2017 przez slawito 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Takie tam z ryb ... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nigdy nie spodziewałem się, że będę w lipcu zbierał rydze. Kaszuby - ponad 100 sztuk rudych. Niestety większość robaczywa. (tego na ostatnim zdjęciu jak się dobrze przyjrzeć pilnuje jaszczurka) uuu rydze mniam mniam jak przez sezon znajdziemy ze 20 sztuk to już rekord bo tam gdzie łazimy nie ma tego smacznego grzybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi