zenek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Takie tam z ryb ... Też tak miałem.Poszedłem na ryby, uzbierałem grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zawsze mam dylemat czy zbierać grzyby na rybach skończyło się kilku zdjęciach choć trochę żal 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Fajny ten kapelusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 uff i jest killer u kogoś przeleżał w szufladzie tyle lat co mój spędził w lesie na naszym rynku nieosiągalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Podobne (albo takie) widziałem niedawno w biedronce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 na naszym rynku nieosiągalnyZapraszam,osiągalne ilość powyżej 100 sztuk, wysyłka tylko 8pln http://www.frito.pl/Dom_i_ogrod/Akcesoria_kuchenne/Noze/Noz_do_warzyw_16_cm_RUSTIKA,3494.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zapraszam,osiągalne ilość powyżej 100 sztuk, wysyłka tylko 8pln http://www.frito.pl/Dom_i_ogrod/Akcesoria_kuchenne/Noze/Noz_do_warzyw_16_cm_RUSTIKA,3494.html a tyle się naszukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Sucho, dzisiaj troche podsuszonych kurek I 1 czerwonoglowiec 3 prawdziwki I 1 kozak robaczywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Zawsze mam dylemat czy zbierać grzyby na rybach skończyło się kilku zdjęciach choć trochę żal Nie cytujemy zdjęć. ten drugi to nie jest przypadkiem goryczak żółciowy ? Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jeżeli zdjęcie nie przekłamuje kolorów to raczej TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ten róż mówi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 na Mazowszu tylko kurki, bez deszczu bieda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 My dzisiaj kurki 2 czerwonoglowce I 1 prawdziwek kozakow I podgrzybkow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Sucho I pustynia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wreszcie w Lubuskim wysypało prawdziwka, dzisiejsza fota kolegi.Ludzie targają nawet po kilka wiader.Poza borowikiem mało co innego jest brane.Może i ja wyskoczę ale za dwa dni.Letnie często znikają nagle, trochę padało i efekty są 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wreszcie w Lubuskim wysypało prawdziwkaW lubelskim niestety nic nie rośnie. Wciąż czekamy na deszcz. Dopiero dzisiaj zaczyna coś kropić. Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i cały jutrzejszy dzień będzie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 nooo zaczyna padać zdjęcia z początku zeszłego tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Info z wczorajszego programu na BBC Earth: grzyby zawierają odmianę cholesterolu która pod wpływem enzymów oraz słońca zamieniana jest na dużą ilość witaminy D.Tak więc przed obróbką wskazane jest wystawienie ich na słońce stroną "nóżki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wreszcie w Lubuskim wysypało prawdziwka, dzisiejsza fota kolegi.Ludzie targają nawet po kilka wiader.Poza borowikiem mało co innego jest brane.Może i ja wyskoczę ale za dwa dni.Letnie często znikają nagle, trochę padało i efekty są Kuźwa, skąd to? Ja biegam w okolicy Gorzowa i prawdziwka znaleźć nie mogę.Kurek mnóstwo, zbieram już tylko te największe bo nie ma z tym co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Pada może i u mnie parę prawdziwych wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 I ja liczę na 2 wysyp w mazowieckim ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 nooo zaczyna padać zdjęcia z początku zeszłego tygodnia Zaczyna padać??? Ku...wa, na palcach jednej ręki można policzyć dni bez deszczu tego lata w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Kolega dziś podjechał na nieco ponad godzinkę, mnie praca zatrzymała.Więc tak, ludzie dopisali ale dał radę trochę nazbierać.Mam znajomego w Lubelskim, i mówił że tam non top dawało ponad 30C.Prawdziwe koszenie powinno być we wrześniu, zobaczymy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 ładny zbiór ten nożyk to Opinel?zastanawiałem się nad takim z miotełką jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opinel , mówił że ma karbonowe ostrze i jest lekki.Polecał jakieś Martini ponoć lepsze ,a drugi z foto to Lanski.Osobiście koszę jaki mi wpadnie w rękę ,aby było co ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi