osiemnastak Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wysyp u mnie konkretny , grzyby z moich terenów, jak pisałem u nas jak jebnie, to taczką trzeba w las jechać 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ło panie ,to ile to osób zbierało.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Ło panie ,to ile to osób zbierało.?I ile godzin teraz będą te grzyby czyścić... Tapatalknięte z komórki Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 grubo gratulacje jedyne co mogę się przyczepić bez złośliwości to nieczyszczenie grzybów(pomijam kurki) w miejscu znalezienia - grzybnia zostaje na miejscu. druga sprawa ciekawe ile z tych prawdziwków zostanie do suszenia/słoików a ile do kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zapraszam,osiągalne ilość powyżej 100 sztuk, wysyłka tylko 8pln http://www.frito.pl/Dom_i_ogrod/Akcesoria_kuchenne/Noze/Noz_do_warzyw_16_cm_RUSTIKA,349 Proszę nie kupować w Frito.pl ponieważ sklep zawiesił działalność .Dzwoniłem mi mają zwrócić kaskę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Panowie jakie do kosza ,robaki a teraz to większość idą do suszenia i 80zł /kg .Przyjeżdżają górale i kupują ,potem Wam podają mięsne zupki w Zakopanem jako swoje ,norma.Białe kapelusze idą po około 300zł/kg. Mój rekord to 48kg borowika z jednego wyjazdu, a wcale nie jestem jakiś wytrawny zbieracz , ale wiem gdzie trzeba chodzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Panowie Robert i Marek proszeni są o umiar i zaprzestanie osobistych przepychanek. Proszę na priv wymieniać uprzejmości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Ryby nie chcialy dzisiaj wspolpracowac to przynajmniej grzyby dopisaly... A teraz swiety spokoj na dluzszy czas, ktos inny bedzie sie teraz bawil. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez mathew.stepnicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dzisiaj 70 kozaków 8prawdziwkow 2 zajączki 1podgrzybek i troche kurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dzisiaj podobnie 72 kozaki 1 zajączek 7 prawdziwków 3 czerwonoglowce 0 podgrzybkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 50 kozaków 1 prawdziwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 U mnie tez się pojawiły: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 I jeszcze takie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Niezłe byki rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 52 kozaki garstka kurek i o dziwo Male maslaki się pojawiły. Podgrzybkow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 3h walki w lesie, wieje jak cholera wiec moze tesciowa bedzie zadowolona... Mala miska podgrzybkow, reszta maslakow. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ladnie panowie nie wiem jak wrzucacie zdjęcia z komorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Trzy godziny łażenia 3 miski , duży gar i dwie pełne duże suszarki po 11l pojemnościte w garze do ugotowania jedna miska na marynowanie druga na mrożenie - mrożę w workach próżniowych przy użyciu takiego ustrojstwa co wysysa powietrze i zgrzewa a mała micha nie zmiesciły sie w suszarce potem sie dołozy , w sumie mam już suszu ok 1.5kg wszystko z tego roku Edytowane 2 Września 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Nie wiem jak to wagowo ale teraz mamy 4 sloje 3 litrowe i nie zbieramy grzybów do suszenia z robakami jedziemy na 3 suszarki te zwykle do warzyw na 5 sit Edytowane 2 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A kto suszy grzyby z robakami? Jak takie bym chcial to w sklepach pelno tego syfu z miesna wkladka... Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ladnie panowie nie wiem jak wrzucacie zdjęcia z komorkiTapatalka sobie zainstaluj - będzie banalnie i jest za darmo Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) A kto suszy grzyby z robakami? Jak takie bym chcial to w sklepach pelno tego syfu z miesna wkladka... Przeczytaj wczesniejsza stronę tego wątku to będziesz wiedział o co chodzi Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Wreszcie u mnie coś wiecej, niż tylko kurki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 80 kozaków 3 czerwonoglowce i 2 prawdziwki i ciągle pada ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi