Szczepek2 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Cześć,Gdzie koledzy z Warszawy te grzyby znajdują ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja okolice mielnika nad Bugiem - jestem juz kilka dni a jeszcze nad woda nie bylem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Było fajnie. Czas wracać Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Prawdziwek 27cm średnicy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Okolice Włocławka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ponad 120 kozaków 16 prawdziwków i ok 60 podgrzybkow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ma być deszczowy tydzień, liczę na mały wysyp....akurat na sobotni wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Na dzialce wyroslo ponad 100 maślaków ale niech sobie rosną ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dziś nieco ponad 2h z żonką, 14kg podgrzybka, było mnóstwo zapleśniałych. Mało borowika , tylko kilka I kl. Starych kapci na foto nie dawałem , znajomy walczył od rana naciął 32kg do 12tej.Jutro ruszam z rana, liczę na więcej niż dziś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Tez do skupu? Jak wczesniej? Edytowane 4 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Sobie zostawiam czasem trochę młodych, nigdy starych grzybów dla siebie nie biorę.Dzisiejsze jak widzisz , za urodziwe nie są.Generalnie wolę kanie od leśnych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 szczepek wysyp(okolice wawy) na chwilę obecną jest w ryni,nieporecie, maślaka i podgrzybka w pięknych ilościach ją wczoraj zrobiłem sobie wagary w robocie i kosz był???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki za informację,Aktualnie jestem na urlopie i przebywam w okolicach Makowa Maz.Tu wyskoczą na grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 5 koszyków dzisiaj w tym 1,5 podgrzybkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Walczyłem do 11tej : 12kg podgrzybków, 2kg małego w I kl. Borowika i 4kg Borowików kapci, jak dla mnie tylko do suszu i na handel .Generalnie to nie są ładne grzyby , ślimaki i meszki strasznie je szpecą.Jako bonus znalazłem nóż i poroże 6taka, więc same przody Kilka dni mam luzu ,więc jutro w knieję, powoli odzywają się jelenie byki, rozkręca się rykowisko , coś pięknego.Kilkakrotnie zasiądę do obserwacji ,a jest co oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Walczyłem do 11tej : 12kg podgrzybków, 2kg małego w I kl. Borowika i 4kg Borowików kapci, jak dla mnie tylko do suszu i na handel .Generalnie to nie są ładne grzyby , ślimaki i meszki strasznie je szpecą.Jako bonus znalazłem nóż i poroże 6taka, więc same przody Kilka dni mam luzu ,więc jutro w knieję, powoli odzywają się jelenie byki, rozkręca się rykowisko , coś pięknego.Kilkakrotnie zasiądę do obserwacji ,a jest co oglądać.A poroże to można zabierać z lasu? Jak bym znalazł mogę z tym legalnie wyjść z lasu? Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 5 Września 2017 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Lasy państwowe są tak bogate , że jedne rogi nie stanowią uszczerbku , a osiemnastak się szykuje do rykowiska - w jakiś sposób trzeba się odmłodzić SORRY ZA OFFA!!!!!!!!!!! Edytowane 5 Września 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Walczyłem do 11tej : 12kg podgrzybków, 2kg małego w I kl. Borowika i 4kg Borowików kapci, jak dla mnie tylko do suszu i na handel .Generalnie to nie są ładne grzyby , ślimaki i meszki strasznie je szpecą.Jako bonus znalazłem nóż i poroże 6taka, więc same przody Kilka dni mam luzu ,więc jutro w knieję, powoli odzywają się jelenie byki, rozkręca się rykowisko , coś pięknego.Kilkakrotnie zasiądę do obserwacji ,a jest co oglądać. To poroże to znak, że grzybiarz powinien albo przestać chodzić na grzyby albo zacząć zabierać żonę ze sobą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Należy pamiętać, że poroży nie można zbierać w parkach narodowych oraz krajobrazowych. Kompletnego wieńca z czaszką, pochodzącego od padniętego zwierzęcia, nie można sprzedawać – jest on własnością zarządcy obwodu łowieckiego. Tomasz śmiało możesz zabrać znalezionego zrzuta poza wymienionymi miejscami Żona zazwyczaj zbiera ze mną , biorę ją tylko dla tego ,że lepiej tnie ode mnie Edytowane 5 Września 2017 przez osiemnastak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ostatni wypad 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 A ja kończę wedzenie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 wczorajsze "wagary" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi