Skocz do zawartości

Grzyby 2017

turkucpodjadek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja Cię proszę, nie wrzucaj więcej takich suchych statystyk ze skupowej wagi. Jakoś to niesmacznie brzmi.

Pokaż fajne fotki grzybasów i już (jak ta powyżej).

To do mnie? Pisze z komórki jak wrócę z urlopu to wrzucę paczke zdjęć z 2 tygodni ????

Ja Cię proszę, nie wrzucaj więcej takich suchych statystyk ze skupowej wagi. Jakoś to niesmacznie brzmi.

Pokaż fajne fotki grzybasów i już (jak ta powyżej).

Wyznacznikiem dla mnie ilości zebranych grzybów są kilogramy ,nie wiaderka czy koszyki ,bo są różnej wielkości.Niesmacznego nic w tym nie widzę ,ale ok.Już mnie tu nie ma ;)

Edytowane przez osiemnastak

Dziś żona była sama , jak widać borowik wysypał konkretnie,ale bez statystyk.Wiadro i kosz same I kl.Torby większe borowiki na susz i śladowo podgrzybek , gdyby jeszcze za nie wzięła się ,rower by nie wytrzymał.Błażej jak widzisz dziewczyna tyle wytachała ,to co to mokry kosz dla faceta.Jest zmęczona , ale wieczorem będzie masaż. ;)

Juro ruszam ja , Dariusz ja też do domu biorę tylko zdrowe, skoro  za robaczywe płacą, to i one mają uznanie.Choć zazwyczaj im bardziej mokro, i później w sezonie grzyb jest coraz bardziej czysty.

post-58483-0-53970300-1504781644_thumb.jpg

• Like 4

A ja się ani nie znam specjalnie ani miejsc nie mam więc jak znajdę 2/3 ładne to i tak mi się morda cieszy cała :D

Do bigosu i na sosik na świeżo jest więc tyle mnie zadowala :P ale fakt patrząc na wyczyny kolegów to będę musiał po ciemku chodzić i wracać bo obciach jak ktoś zobaczy :D