turkucpodjadek Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 108 prawdziwków /nasz rekord/ 13 czerwonoglowcow oraz kozaki i podgrzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No to nieźle, ale wczoraj kolega podjechał się pochwalić swoim zbiorem nie liczył tylko tak + - najbidniej 300 szt - same prawdziwki. Najlepsze jest to , że powiedział , że wszyscy którzy tam byli wczoraj nie zeszli poniżej 200 i ludzi w bród.Chciałbym to zobaczyć na własne oczy , wprost nie do UWIERZENIA !!!!!!Trzeba będzie zapukać flaszką i próbować wydębić namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Tu nie ma takich ilości prawdziwka to co wczoraj bylo to dużo ale dzisiaj szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja dziś taką rodzinkę ustrzeliłem :-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 49 prawdziwków 19 rydzy koszyk kozaków masa ludzi w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Z dzisiejszego wypadu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Mam i ja nie było zlituj i żadne tam C&R w beret i do bagażnika 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Loooooo - kanie ;-)Super. Wiesz jak je utrzymać przy "życiu" na zimę? Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 A też się pochwalę. To tylko wycinek zbioru Tu więcej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Loooooo - kanie ;-)Super. Wiesz jak je utrzymać przy "życiu" na zimę? Tapatalknięte z komórki Bardzo rzadko trafia się nadwyżka jak z ostatniego wyjazdu, więc są konsumowane na bieżąco, w panierkę i na patelnię. Jak już jest więcej to suszę i później ścieram/ mielę na proszek genialna przyprawa do zup grzybowych, sosów. Marynować, czy mrozić nie próbowałem. Mrożę opieńki i kurki, rzadziej prawdziwki. Dużo marynujemy w domu, ale to juz zadanie mojej mamy, zona nie ogarnia muszę ją wysłać na szkolenie żeby wiedza nie zanikła Tylko te dwie metody znam, chętnie bym wypróbował czegoś nowego bo w tym sezonie z kaniami w moich stronach całkiem nieźle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Tylko te dwie metody znam, chętnie bym wypróbował czegoś nowego bo w tym sezonie z kaniami w moich stronach całkiem nieźle. Zasusz całe kapelusze. A zimą, wsadź do mleka na noc i potem usmaż jak latem. Kapitalny temat - po prostu mistrzostwo. Chyba, że nie lubisz smażonych kani latem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 No jak nie lubie jak lubie praktycznie wszystko kończy na patelni Dzięki, temat na pewno będzie wypróbowany. W mleku mogą być mega ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Świętokrzyskie - borowików bardzo dużo. Nie wstawiam zdjęć bo piękno grzyba kończy się wraz z jego wycięciem i umieszczeniem w koszu. To tak jak z dzikim zwierzem , piękny jest żywy na tle otaczającej natury , z chwila jego upolowania zamienia się w kopę miecha.Pozdrawiam grzybiarzy. Może niech ilość na zdjęciach zamieni się w jakość. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Spacer po lesie Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dzisiaj miało być lajtowo tylko na sosik wyszlo koszyk kozaków 14 czerwonoglowcow i 86 prawdziwkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Ja też po żniwach - było fajnie !!! Edytowane 10 Września 2017 przez miramar69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 ...... a z tym będę się musiał dziś " zmierzyć" , bo moja powiedziała , że dawno nic tak konkretnego nie trzymała w dłoni 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Gdzie mi do Waszych okazów. Ale pozytywnie poszlajałem się dzisiaj po lesie [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Byłem i ja... Pozdrawiam, Tomasz eS 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Tomasz! chodzisz na grzyby w spódnicy?! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Hehe byłby to super pomysł... Przewiewnie... Właścicielka spódnicy poniżej Pozdrawiam, Tomasz eS 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wczorajsze zbiory tylko dwie godzinki ślask Lubliniechttps://zapodaj.net/23f6a4818bf0f.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Na Mazowszu też jest ich trochę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Sezon grzybkowy w pełni . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wspaniałe. Jaki to region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi