cys82 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Do tego zdjęcia brakuje tylko siekiery lub piły spalinowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Widać że okolic Czarnobyla???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Moje lasy przez weekend przeżyły prawdziwe oblężenie. Oczywiście odpuściłem ten masowy najazd i przeczekałem, aż do dzisiejszego ranka. Miałem cały las dla siebie, grzybków też coś udało się uzbierać. Do wiaderka wędrowały wyłącznie ceglaki i prawdziwki Zrobiłem też sobie sierpaka z twardym pędzelkiem muszę się pochwalić, że działa super, tnie jak brzytwa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Ostatnie zbiory Zdjęcia kiepskie bo z komórki robione Edytowane 25 Września 2017 przez LOLO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Przy takich fotomontażach to nawet ryby na wyciągniętych i wsadzonych w obiektyw paluchach to male miki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Błażej co to za grzybki, te nad zupą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Błażej co to za grzybki, te nad zupą?Normalne zielonki... Czyli gąski zielonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Tak myślałem,ale nie byłem pewien.Zielonki marynowane hmmmm. miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dzisiejszy wypad. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Błażej co to za grzybki, te nad zupą? tak to gąska zielonka pszupa też z zielonek lekko kwaskowata nabierasz łyżką ziemniaki ze skwarkami i dopełniasz zupą pycha edit: a to nie fake tylko rydz z piątku Edytowane 26 Września 2017 przez turkucpodjadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Podgrzybki z piątku i trochę rydzów z Suwalszczyzny, mały wypad na Boksze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 O ja pizdziets!! Człowieku to nie rydze!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 https://pl.wikipedia.org/wiki/Mleczaj_we%C5%82nianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Rydza jak utniesz korzonek to krwawi na różowo to samo jak ulamiesz kawałek czapki to to samo edit:zobacz jaki pierścień się zrobił krwawy w miejscu cięcia: Edytowane 26 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Oby ten posiłek nie okazał sie ostatnim ???? no chyba ze to dla teściowej ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ja widzę tam z dwa rydze ! Nie jedz tego człowieku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Oby ten posiłek nie okazał sie ostatnim no chyba ze to dla teściowej pisze więc nie jest źle pspewnie w marynatę psiaki poszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Rydza jak utniesz korzonek to krwawi na różowo to samo jak ulamiesz kawałek czapki to to samo edit:zobacz jaki pierścień się zrobił krwawy w miejscu cięcia: z1.jpgKolejny bzdurny mit na temat rydzów powielany na każdym forum. Gdybym patrzył na ich krwawienia to 99% rydzów bym odrzucał jako niejadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Kolego grzeczniej prosze Edytowane 26 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zjadłem wszystkie i poczęstowałem takich samych fachowców od rydzów jak koledzy na forum, podobno nie jedli nic lepszego w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 U mnie dzisiaj było mniej więcej tak i jeszcze masa podgrzybków. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zjadłem wszystkie i poczęstowałem takich samych fachowców od rydzów jak koledzy na forum, podobno nie jedli nic lepszego w życiuTo teraz pomyśl jak smakują prawdziwe rydze skoro zachwalaliście wełniankę(podobno po przetworzeniu nie jest trująca i nawet gdzieś tam jest uważana za przysmak) Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Miałem już nie wrzucać zdjęć z grzybami ale takich to aż szkoda [emoji6] Na ostatnim zdjęciu zmęczona grzybiarka [emoji4] 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zjadłem wszystkie i poczęstowałem takich samych fachowców od rydzów jak koledzy na forum, podobno nie jedli nic lepszego w życiu Nie powielaj tego w internecie bo szkoda ludzi, pewnie sporo ich tu zagląda i jak zobaczą Twoje "rydze" to może źle się to dla nich skończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 rano wyglądały tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi