marekn Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ale fajny, czysty las Super się musi chodzić po takiej równinie. U mnie większość miejscówek na stromych zboczach. Często dodatek stanowią ostrężyny. Mateusz, te strome zbocza, to właśnie jest to!!! Nie ma to jak góry .Wczoraj krótki spacer po lesie, też w ostrężynach: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 U mnie sezon rydzowy w pełni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ostatni mój wypad w tym roku,było naprawdę grubo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Grzyby są... To fakt... Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ja dzisiaj godzinkę na opieńkach wiaderko sieknąłem praktycznie z jednego miejsca. Ogrom ich jest. Trafiały się też takie giganty, zdrowiutkie ale nie zbierałem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) ... Edytowane 15 Października 2017 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Tomasz eS... w okolicy jest trochę więcej tych opieniek ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 U mnie nadal gąski, ten rok trzeba zaliczyć do udanych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Na Św. Annie, przy pomoście z łodziami rósł taki ... jak z plastiku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 noce cieple w lasach wilgotno sroda czwartek mozna ruszac na grzyby mysle ze znowu wiadro rydzow i kilkadziesiat prawdziwkow bedzie mozna skosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jak tam Panowie? Chodzi ktoś jeszcze za grzybami? wracam do domu 26.10. i planuję się wybrać, mam nadzieję, że coś jeszcze będzie rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja we wtorek postanowiłem zakończyć sezon grzybowy,niestety podczas przeprawy przez bagienko z wodą na początku lasu ,autko zassało wody i silnik stanął dęba. Ciągnik,laweta +mechanior wyszło razem 850.Ale i tak dobrze że nic więcej nie poszło. Dla mnie był to najlepszy sezon grzybowy od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Ja wczoraj przyniosłem kolejne wiadro rydzów fakt takiego roku grzybowego nie pamietam ja nie pamieta moj ojciec oraz dziadek Edytowane 20 Października 2017 przez mar233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Na opieńki jeszcze można się wybrać. U mnie prawie nic więcej już nie ma. A czy to był dobry rok na grzyby? Nie był zły, choć bywały ostatnio lepsze lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kilka dni temu i ja zakończyłem sezon, był dobry ale bywało lepiej.Szczerze to mam dość grzybów na rok, znajomy przekroczył tonę podgrzybka.Ostatnia fot z tegorocznego grzybobrania ponad 40kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Kraków nauczył mnie, że chodząc na grzyby trzeba mieć oczy dookoła głowy zdjęcie z okolic Krowodrzy Górki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dzisiaj oficjalnie zakończyłem swój sezon grzybowy godzinnym wypadem z rana Na termometrze było tylko 5 stopni, więc nie za ciepło, szczyty gór pokryły się już na biało co widać na poniższym zdjęciu: Oprócz energii na cały dzień udało się nazbierać około 8 sztuk borowików ceglastoporych. Zaraz będę z nich szykował wieczorną ucztę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dzisiejszy prawdziwek podczas spaceru z pieskiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi