zetika16 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Z dzisiaj... 3 h po pracy... Pozdrawiam, Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak się tak popatrzy gdzie i w jaki sposób rosną, to te grzyby to jednak wariaty są :-D Też dziś wyskoczyłem na 1,5h. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ale piękne te wasze grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 U mnie w wlkp lipa, nie ma takiego wysypu prawdziwków....a jak już znajdę to robaczywe. Jak oglądam Panowie, Wasze zbiory to lekkie kompleksy i zazdrość. Sam z żoną uwielbiamy marynowane grzybki...a tu tyle słoików mniam mniam . Jeszcze jak oglądam na youtube pyze jak zbiera prawdziwki w godzinkę to szał ch.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Z dzisiaj... 3 h po pracy... Pozdrawiam, Tomasz eSAudycja zawierała lokowanie produktu....ha...ha..ha...Gratulacje Tomku, ale tego czerwonego nie jedzcie!!! No chyba,że popijesz Colą ,to nic Ci nie będzie. Edytowane 13 Września 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ten czerwony w ostatnich czasach jest mocno testowany przez młodzież jako halucynogen. Masakra. Śmiertelnie trujący od razu to on nie jest Ale zawarta w nim muskaryna kasuje trzustkę i wątrobę lepiej niż dziesięć lat grzania gorzały. Fejsbukowo - jutubowa młodzież jest zajebista.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Nie ma ze boli.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A ja sobie dzisiaj jechałem samochodem i zbierałem kanie. Kilka widocznych z drogi do bagażnika a później zonk, kilka kilometrów drogi i wszędzie dookoła dziesiątki, setki kani, wszędzie, w lesie, na łąkach, na rowach...nigdy czegoś takiego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 panowie gdzie zbieracie te podgrzybki i prawdziwki takie zdrowe ? u mnie kazdy jeden z 10 ślimakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Pewnie w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Z wczoraj????plus zabawa w chowanego z "zielonymi ludzikami"???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Po weekendzie 3 godzinki w 5 osob ponad 300 szt rydzykow. Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 uuu gratuluję rydzyków my jak 20 sztuk znajdziemy to sukces - przez 2 tygodnie tylko dwa razy były raz tak a raz tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 ryby nie brały , ale były sowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Umnie wialo jak cholera wiec szybka ewakuacja do lasu... A teraz Tesciowa bedzie miala zajecie na dluzszy czas[emoji1] Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Września 2017 przez mathew.stepnicki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 U mnie jeszcze cieniutko, bo w lesie sucho, ale pojawiły się moje ulubione rydze. Jak na 1,5godz. spacer po pracy, pół koszyka to i tak nieźle. I efekt finalny, na zimowe wieczory, jako dodatek... jak znalazł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pół godziny,nowa polana . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Z wczoraj Edytowane 16 Września 2017 przez Karas06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) dla zainteresowanych piękny wysyp w palmirach(kampinos) "octowca słoikowego"???? Edytowane 16 Września 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 fajnie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Najbliższą kolację i śniadanie sponsorują nadbużański kanie [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wiem nie C&R ale chyba nikt się nie obrazi [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wiem nie C&R ale chyba nikt się nie obrazi FOTO Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaIle czasu grzybki stoją w tym słoiku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi