turkucpodjadek Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Po koszyku kozaków i podgrzybkow oraz 28 malych prawdziwkow Edytowane 6 Września 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dzisiaj się nachodziłem , lekko nie było dodatkowo w drodze powrotnej przemokłem.Odwiedziłem dalsze tereny, śladowe ilości borowika I kl. Trochę dużych kapci na susz i 13kg podgrzybka.Jutro pauza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja Cię proszę, nie wrzucaj więcej takich suchych statystyk ze skupowej wagi. Jakoś to niesmacznie brzmi.Pokaż fajne fotki grzybasów i już (jak ta powyżej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Edytowane 6 Września 2017 przez miramar69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja Cię proszę, nie wrzucaj więcej takich suchych statystyk ze skupowej wagi. Jakoś to niesmacznie brzmi.Pokaż fajne fotki grzybasów i już (jak ta powyżej).To do mnie? Pisze z komórki jak wrócę z urlopu to wrzucę paczke zdjęć z 2 tygodni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 To do mnie? Pisze z komórki jak wrócę z urlopu to wrzucę paczke zdjęć z 2 tygodni [emoji4]Do @osiemnastaka raczej Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Panowie, macie jakieś sprawdzone miejsce w odległości do 100km od Warszawy, w sobotę z rana chce się wybrać. Rzuci ktoś coś na priw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Ja Cię proszę, nie wrzucaj więcej takich suchych statystyk ze skupowej wagi. Jakoś to niesmacznie brzmi.Pokaż fajne fotki grzybasów i już (jak ta powyżej).Wyznacznikiem dla mnie ilości zebranych grzybów są kilogramy ,nie wiaderka czy koszyki ,bo są różnej wielkości.Niesmacznego nic w tym nie widzę ,ale ok.Już mnie tu nie ma Edytowane 6 Września 2017 przez osiemnastak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Nikt cię nie wygania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Kilogramy? Jak zbieralem w deszczu to mi prawie reka odpadla od dźwigania kosza. Teraz jeszcze byliśmy na 30 minut i 50 kozaków wpadli. Kurek to chyba wszyscy maja dosyć bo rosną takie wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wyznacznik kg fakt może i dobry. Ale.... Trzebaby jeszcze segregację na zdrowe i ,,do suszenia'' lub brać poprawkę bo ja tak dziwnie ale jedynie zdrowe do domu noszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 miramar69 to już wiem kto mi wyzbieral prawdziwki a zostawił same szatany???? Dobrze że kani nie zauwazyles, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dziś żona była sama , jak widać borowik wysypał konkretnie,ale bez statystyk.Wiadro i kosz same I kl.Torby większe borowiki na susz i śladowo podgrzybek , gdyby jeszcze za nie wzięła się ,rower by nie wytrzymał.Błażej jak widzisz dziewczyna tyle wytachała ,to co to mokry kosz dla faceta.Jest zmęczona , ale wieczorem będzie masaż. Juro ruszam ja , Dariusz ja też do domu biorę tylko zdrowe, skoro za robaczywe płacą, to i one mają uznanie.Choć zazwyczaj im bardziej mokro, i później w sezonie grzyb jest coraz bardziej czysty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Po koszyku podgrzybkow i kozaków 36 prawdziwków 5 czerwonoglowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Rodzinka... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) @osiemnastak Marek,kopara mi opada widząc Twoje/Wasze zbiory...Ja przez cały sezon nie nazbieram takiej ilości co Wy w 3 wypady...A na grzyby jeżdżę w miarę często...Szacun. Edytowane 7 Września 2017 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A ja się ani nie znam specjalnie ani miejsc nie mam więc jak znajdę 2/3 ładne to i tak mi się morda cieszy cała Do bigosu i na sosik na świeżo jest więc tyle mnie zadowala ale fakt patrząc na wyczyny kolegów to będę musiał po ciemku chodzić i wracać bo obciach jak ktoś zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cyprys najlepsze zdjęcie w wątku na 2 miejscu prawdziwek na prawdziwku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Miło mi , że się podoba.Aż szkoda było je rozdzielać, aczkolwiek wylądowały w jednym słoiku ha..ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 My kiedys 1 kurke zamarynowalismy na prezent taki mutant byl. Czereonoglowce najladniejsze grzyby jak dla nas. Caly czas pada dużo podgrzybkow do wywalenia robak plus gnija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Edytowane 7 Września 2017 przez miramar69 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 26 litrów suszu do bugu mam niecaly kilometr od 9 dni nie bylem nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Nie zbieramy z robakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Z takimi ilościami , to ty już nie amator tylko spółka ZOO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi