ugly-hml Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Synek chciał się nauczyć rzucać spinningiem, więc nie ma sprawy powiedziałem i nauczony doświadczeniem zakupiłem mu w sieci Auchan woblerki. Takie do zerwania. Ładnie wyglądały w pudełku i wogóle.... Po wyciągnieciu się okazało, że z grzechotką. Nie wiem po co, ale cóż, niech będzie. Wykończenie wobków mistrzowskie - nie próbujcie tego robić w domu Farba schodzi od paznokcia, oczka, hmmmm.... nie wiem z jakiego drutu. wogóle nie pracują, ale synek o tym nie wiedział. Nawet nie próbowałem tego ustawiać. Rzucać się nauczył szybko. Założyłem mu moją boleniówkę i sandaczyk sam wszedł A wobki poddałem sekcji. Zobaczcie sami. Jest szczelina, więc powinno dać się rozpołowić. Ta daaam!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Najważniejsze że synek miał frajdę.Cała reszta bezcennnnnnnnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie mów, że te zdjęte kotwica masz zamiar sobie zostawić i używać przy innych woblersch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Nie mów, że te zdjęte kotwica masz zamiar sobie zostawić i używać przy innych woblersch Nie, kotwiczki zdjąłem co by sobie nie wbić w palucha przy sekcji Wszystko powędrowało do kosza Edytowane 11 Maja 2017 przez ugly-hml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Szkoda, że do kosza. Jakie oryginalne mocowanie oczek, taki patent wart jest powielenia . Dobrze, że synek nic na nie nie złapał bo dopiero byłby rozczarowany jak by mu rybka wyrwała kotwicę razem z oczkiem . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Niestety pełno tego na rynku. Co ciekawe ludzie dalej to kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Niestety pełno tego na rynku. Co ciekawe ludzie dalej to kupują Taki, że tak zażartuję, wobek kosztuje ok. 8zł. Tanio, drogo? Nie mnie oceniać, każdy widzi to z innej perspektywy. Ale, uwierzcie mi, to w ogóle nie ma żadnej pracy, więc te 8zł. t tak jakby psu w ten, ...no, wsadził. I ciekawi mnie jeszcze kto to na sklep zamawia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (...) Jakie oryginalne mocowanie oczek, taki patent wart jest powielenia (...)A wyobraź sobie że takie mocowanie jest w bardzo wielu nawet markowych woblerach zgrzewanych z dwu połówek.Rozetnij Rebele lub Yo-zuri to się przekonasz, nie wspominając o oczkach wkręconych w plastikowy ster... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mi się palstikowy wobler zawsze kojarzy z tandetą , nawet jak jest to rapala... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayfly Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 A ja mialem z tandeta milsze doswiadczenie. Gdy mi cala skarbnica najlepszych przynet pstragowych wyladowala w rzece w glebokim dołku, poratowalem sie wlasnie woblerkiem z w.w. marketu. Z wygladu mawet przypominal Minnow Yo zuri. Nad woda totalna porazka, olowek ma lepsza prace. Trzeba bylo sie ratowac, szczypczykami podnioslem oczkozalozylem lekkie kotwice i eureka przez 1.5 sezonu byl moim killerem na pstraga. Z ówczesnym rekordem zyciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi