tofik Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie no wiadomo co to legia....kurczaki Kolegom z Wawy życzę w grupie Juventusu i Manchesteru City....potem będziemy śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Prawda Biosteronie, ale niektórzy maja klapki na oczach lub widza tylko to co chca zobaczyc LEGIA TO MY!!! http://www.youtube.com/watch?v=w3qK1RV6gd4&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 łe tam WY - cała POLSKA, widać gdzie wasze korzenie , wojskowa ,czerwona propaganda trwa sowos chcesz sobie pgadać o twojej legii to na priv ale mnie sie nie chce- uprzedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 No cóż, łatwe było do przewidzenia jak ten wątek się skończy. Skoro nie jest możliwe podejście do sprawy z dystansem i z poczuciem humoru, to za łby bierzcie się zgdzie indziej, Panowie kibice Napisał Friko, fan R.K.S. CHUWDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja jeszcze mogę dopisać - he he ... mam inne prawa jak to szeroko w Internecie sie mówi Byłem na żylecie - kultura! Chłopak z Poznania na żylecie Na prawdę kultura. Było super ale .... bramki nie zobaczyłem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Która i tak skończy w Lidze Europejskiej razem z Kolejorzem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oby zawsze ciekawsze wyjazdy jak w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oby zawsze ciekawsze wyjazdy jak w LMJedno z ciekawszych usprawiedliwień braku sił i umiejętności na LM,niestety te braki dotyczą wszystkich drużyn z naszej ligi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla ich piłkarskiej mizerii. Ale nie o to w kibicowaniu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi