Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam , multik ten swoimi parametrami pasuje mi w 100% , ale chcialbym wiedziec jak dziala ta maszynka w terenie. Czy jerki 40-70gr nie beda za ciezkie czy poprostu da rade? Szukalem opini w starszych postach ale nic konkretnego tam nie ma. Prosze piszczcie co wiecie o tym multiku , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam , multik ten swoimi parametrami pasuje mi w 100% , ale chcialbym wiedziec jak dziala ta maszynka w terenie. Czy jerki 40-70gr nie beda za ciezkie czy poprostu da rade? Szukalem opini w starszych postach ale nic konkretnego tam nie ma. Prosze piszczcie co wiecie o tym multiku , dzieki przy tej wielkosci betoniarkach podana mase mozesz spokojnie jeszcze pomnozyc przez 2 a jak potrafisz sie rozsadnie obchodzic z maszynka to i nawet 3 X !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam , multik ten swoimi parametrami pasuje mi w 100% , ale chcialbym wiedziec jak dziala ta maszynka w terenie. Czy jerki 40-70gr nie beda za ciezkie czy poprostu da rade? Szukalem opini w starszych postach ale nic konkretnego tam nie ma. Prosze piszczcie co wiecie o tym multiku , dzieki przy tej wielkosci betoniarkach podana mase mozesz spokojnie jeszcze pomnozyc przez 2 a jak potrafisz sie rozsadnie obchodzic z maszynka to i nawet 3 X !!! Ja 201 machałem wobkami (jerkami) po 200g! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Po 200g , i co dziala maszynka dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no toz przeciez mowie... a ze kolega chyba dopiero zaczyna to i nieco powsciagliwosci zalecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tak! Ale lepsza była mimo wszystko Daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 bo luna wymiata... wiem co mowie. mialem 203 - zmienilem na 253 i teraz przyszla pora na pozbycie sie plutona na rzecz ... kolejnej luny 253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Luna=czołg ...... Rosyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Luna=czołg ...... Rosyjski eeeee dla mnie to typowy muscle car... plpynnosc jej pracy pod obciazeniem powoduje ze banan mi z mordy nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 bo luna wymiata... wiem co mowie. mialem 203 - zmienilem na 253 i teraz przyszla pora na pozbycie sie plutona na rzecz ... kolejnej luny 253 Tak na pewno luna jest ok , ale cena to juz x2 cardiff, ok dzieki za szybki odzew, z Waszych odpowiedzi wynika , ze nie ma co sie bujac tylko zamawiac cardiffa - a pozniej moze lune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A dlaczego chcesz 301? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Luna rulez U mnie ma dożywocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A dlaczego chcesz 301? Wielkosc mi pasuje , parametry techniczne , cena. Uzywalem kiedys niski profil okumy ale przy mojej technice i znajomosci jerkowania to niewypal byl, no musi byc 301 i juz . I raczej bedzie pasowal do kijka savagear 7` do 80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja bym brał 201 ale ... ty decydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Miałem Corvalusa 301 - to chyba podobna rama. Był najzwyczajniej w świecie za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 bo to mniej wiecej wielkość caimana 201 czy abu serii 6... jest po prostu troche szerokasny i raczej srednio wygodny... dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest luna 253. wystarczajaca pojemnosc linki przy zachowaniu na prawde rozsadnych rozmiarow... takie ciut wiecej niz klasyczne 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Miałem wszystkie 3. Wydaje mi się, że Caiman jest szerszy i chyba trochę niższy, a 6 była ciut mniejsza. Tak, czy siak rozmiar 300 nie był wygodny do łowienia z ręki. Do śródlądowego trola za normalnymi rybami też w sumie za duży, na morze za mały... No chyba, że do przybrzeżnego opukiwania dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wszystkie Daiwy Millionaire sa swietne. CVZ, SW, Luna czy Bay Casting. Zaryzykowalmbym stwoerdzenie, ze okraglaki Daiwy sa bardziej udane niz niskie profile tego producenta. Ale po przerzuceniu wielu kreciolow doszedlem do wniosku, ze nic nie moze sie rownac z Shimano Calcutta Conquest! mam na mysli model bez systemu DC. Mateush, chlopaki dobrze radza, do tego przedzialu przynet wielkosc 201 bedzie idealna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tak myslalem , ze jak bede pytal wedkarzy znajacych temat to nie bedzie to takie proste, chodzi mi o ten rozmiar , teraz to sie zastanawiam , ale luna to zdecydowanie pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A co, lepiej pytać takich co w ręku nie mieli, bo przytakną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Lepiej bylo nie pytac , zartuje tylko i biore dobre rady na tapete, dobrze ze skonczylo sie na wielkosci a nie lunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A co, lepiej pytać takich co w ręku nie mieli, bo przytakną? krzysiu na forach netowych niestety czesto zdarza sie ze ludzie pytaja po to by uslyszec to co chca uslyszec i beda tyle pytac albo tak zmieniac pytanie i zastosowanie by uzyskac satysfakcjonujaca odpowiedz oczywiscie nie znaczy to ze w tym przypadku mamy wlasnie z czyms takim do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Lepiej bylo nie pytac , zartuje tylko i biore dobre rady na tapete, dobrze ze skonczylo sie na wielkosci a nie lunie Mat bo ty jeszcze slabo odczytujesz texty zawarte miedzy wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Lepiej bylo nie pytac , zartuje tylko i biore dobre rady na tapete, dobrze ze skonczylo sie na wielkosci a nie lunie Mat bo ty jeszcze slabo odczytujesz texty zawarte miedzy wierszami Pewnie tak ale warto bylo pytac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja bym brał 201 ale ... ty decydujesz Hello, tak wlasnie ja decyduje i korzystam z dobrych rad i wlasnie leci do mnie nowiutki cardiff ...... 201 , dzieki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi