Tomekb1 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam mam pytanie odnośnie wedzisk Daiko? Chciałbym się cokolwiek o nich dowiedzieć. Mam okazję kupić Daiko Gallet casta i nie wiem nic o tej firmie. Potrzebuję pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekb1 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Cześć czy kto kolwiek i co kolwiek wie na temat wędzisk Daiko? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ten temat to za mało??http://jerkbait.pl/topic/92043-w%C4%99dki-daiko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 firma od ponad roku nie istnieje .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekb1 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ok a jakie wędki produkowała coś więcej możesz powiedzieć na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 tak daleko (organoleptycznie) jak interesujący Cie kij niestety nie sięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Karaś Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mamy w swoim sklepie kilka sztuk wędzisk tej firmy. Posiadamy też perełkę w postaci featherweight, to najlepsza wersja kija pod jigi, białoryb jaką kiedykolwiek mieliśmy w rękach. Wędki wykonane w japoni z dbałością o szczegóły i z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekb1 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Złoty Karaś a co możesz powiedzieć ogólnie o tych wedkach? I co możesz powiedzieć o modelu Gallet? Chcę wiedzieć co kolwiek o tej firmie czy warto kupić co i jak dziękuję za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi