Tata Filipa Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Czy ktoś ma? Używał? Słyszał? Jestem ciekaw Waszych opinni ma temat tego kijla/serii bo szczerze mówiąc mało jaxonowaty a wg mnie ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mam wersję do 7g. Jeśli ci nie przeszkadza naklejka Jaxon na blanku to z czystym sumieniem mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mam wersję do 7g. Jeśli ci nie przeszkadza naklejka Jaxon na blanku to z czystym sumieniem mogę polecić.To nie wklejki? Nie są kluchowate? Poradzi np obrotówce 2 w średnim nurcie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Wklejanka. Raczej typowo jigowy kij: miękki szczyt, twardy dolnik. Łowię niemal wyłącznie na jeziorach, więc ciężko mi się odnieść, ale max łowiłem kopyto 3"+4g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Tez mam tą do 7g i to jedyna wklejanka z tego modelu kijek do 9 i 15g to nie jest wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Kupiłem, rozdziewiczyłem i szczerze jak na jaxona jestem zadowolony z ryobim 2000 fajnie współgra.wyjechały na niego 2 bolki 55 i 58 a na naklejkę nie zwracam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Czyli ten do 15 g to nie wklejam . Ciekaw ta sama seria inne c.w. i inny kije ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Naprawdę fajny patyk.płynne ugięcie, ładuje tak jak w opisie.a najbardziej podoba mi się alcja kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Teraz już nic nie wiem, gość na allegro go napisal mi ze ten kij do 15 g tez jest wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 To nie wklejka, na pewbo nie w wersji 3-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 ...Wersja 2.26 / 9g to też tubular ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ta do 9g nie jest wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 KIcha... Szukam jakiejś "protezy" kalibru "L"...na razie najmocniejszy kandydat to Silver Creek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To nie wklejka, na pewbo nie w wersji 3-15 Jaka akcja tego kijaszka ?Małe woby jakoś tym rzuci ?Pytam bo rozglądam się za tanią, lekką kleniówką jakąś i jest też taki 2,72 do 12g.......a nie ma gdzie pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ogólnie kijek dość szybki i racuje parabolicznie.kto co woli, dla mnie mało kleniowy kijek- za sztywny ale to moje prywatne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 dlatego muszę pomachać tym do 12 g gdzieś w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo86 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ma ktoś ten kijek 3-15g , jak się nim łowi ???szukam uniwersalnego kijka do połowu w małych rzeczkach jak i z łodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ma ktoś ten kijek 3-15g , jak się nim łowi ???szukam uniwersalnego kijka do połowu w małych rzeczkach jak i z łodkiPrzeczytałeś ten wątek? Czy zaczynasz posty nabijać żeby dobrze wyglądało? Wypada się przywitać w odp dziale. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo86 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Masz rację,nie doczytałem..mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Oficjalna informacja od kierownictwa serwisu jaxon, żadna z tej serii wędek NIE jest wklejanką Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A to dziwne mam 1-7 g i jest wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 pozwolę sobie wkleić całego maila: Witam, żadna z wymienionych modeli wędek nie jest wklejanką. Pozdrawiam/Best regards Przemysław Wałęsiak Kierownik serwisu tel. +48 61 846 31 16 JAXON Sp. z o.o. Skórzewo, ul. Malwowa 160 60-185 Poznań From: redjin [mailto:redjin@gazeta.pl]Sent: Monday, May 22, 2017 1:27 PMTo: serwis@jaxon.plSubject: jaxon symbian supra- pytanie Witam. nie ma tej informacji w katalogu więc chyba w dobrym miejscu piszę. Która wędka z tej serii jest wklejanką a która nie? Symbian HX Supra Spin:WJ-SYS22407WJ-SYS22609WJ-SYS22515WJ-SYS25715 Bardzo dziękuję za odpowiedz. adamklin, jak możesz to daj zdjęcie ze zbliżenia wklejanej części, napisze się zapytanie do serwisu jeśli to faktycznie wklejka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Może jestem "letko" niewidomy, ale to chyba jest wklejanka ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 A Ci w tym Jaxonie to się trochę znają, czy świrują pawiana? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Może jestem "letko" niewidomy, ale to chyba jest wklejanka ????????????Która to dokładnie wersja? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi