Brizzler Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 350 zł za wędkę od jaxona, koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No to jedna z droższych. A konger ma za 2k [emoji39] Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 ktos mial mozliwosc zobaczyc roznice miedzy tymi trzema modelami symbiana , między razorem , supreamem i tym 3cim. jak z ich szybkoscią.Kupiłem Supreme w zeszłym roku, tak na szybko bo cały sprzęt miałem w Szwecji a potrzebowałem kijek na wakacje. Jak się nie mylę to było 2.32cm 4-18g. Stwierdziłem - będzie do okonia na ciężko i szczupaka na lekko. Kij zweryfikował moje założenia. Sztywna pała, nie wiem skąd wytrzasneli te cw. Ja bym go opisał jako 8-35g. Latał z niego Herring 16cm na wkrętce 7 czy 10g. Na Wiślane oranie po dnie się nadaje i jakieś tam nawet czucie w nadgarstku jest Jako duży plus - waga. Mój miał chyba mniej o 4g niż podaje producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Tak macalem supre do 18 mega ,szybki i ciety fajny ale nie pod okonia. Te 1-9 i 3-15 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Kurcze czy macał ktos tego razora do 10g , chce zamowic i bardziej skąłmnia mnie razor z uwagi na uchwyt , ale nurtuje mnie pytanie czy bedzie to to samo co supra do 9g . roznica wagowa mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Cytuję z innego wątku "Modele Altezzy ATS20006,20507,22407 to wklejki pozostałe to szczytówki całościowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Kurcze czy macał ktos tego razora do 10g , chce zamowic i bardziej skąłmnia mnie razor z uwagi na uchwyt , ale nurtuje mnie pytanie czy bedzie to to samo co supra do 9g . roznica wagowa mi nie przeszkadza.Wylicytowałem sobie ostatnio razora 2-12g 2.72m. Miał być pod klenio-jazie a bedzie pod bolenia.. i to nie na lekko. Realnie 5-25g bym dał. Kij grubszy od wyżej wspomnianego Supreme 4-18g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wylicytowałem sobie ostatnio razora 2-12g 2.72m. Miał być pod klenio-jazie a bedzie pod bolenia.. i to nie na lekko. Realnie 5-25g bym dał. Kij grubszy od wyżej wspomnianego Supreme 4-18g. U w takim razie pod okonia tylko supra. sadze ze 2.13 2-10 moze być jeszcze mocniejsza laga ale moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Pod okonia, jak chodzi o Jaxona to tylko najniższe CW, tj te kije do 7g. Tymi do 12g już można ciągnąć szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Pod okonia z jaxona polecam WJ-SYS22609 http://www.jaxon.pl/Katalog/235_163_wedziska/15549_jaxon-symbian-hx/Produkt/55974_symbian-hx-supra-spin.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Pod okonia z jaxona polecam WJ-SYS22609 http://www.jaxon.pl/Katalog/235_163_wedziska/15549_jaxon-symbian-hx/Produkt/55974_symbian-hx-supra-spin.aspxAlbo Grey Streama do 7g za ok 100pln. Są różne długości, najdłuższy 2,28 mam i polecam. Ładuje się od 2-3g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Pod okonia, jak chodzi o Jaxona to tylko najniższe CW, tj te kije do 7g. Tymi do 12g już można ciągnąć szczupaki.Nie pisz herezji. Wszystkie do 7to wklejki, zarówno w supra spin jak i alteza. Weź ten do 9 z supry i połów a potem opinie wyraź. Jak ci nie podpasuje to na giełdę. Sprzedaż bez problemu. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Marca 2019 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 A może ktoś coś opowie o Jaxon symbian HX tetra spin 2.12m 8-32g.Bardzo bym prosił o jakąś opinie jeśli ktoś coś wie na temat tego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Miałem do czynienia z tetra w cascid powiem tak biorąc do ręki ten kij mamy wrażenie za mamh coś z górnej półki. Nad woda jest tak samo bardzo szybki czuły mięsisty blank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Ja używam altezza supra. I tutaj przekonanie /stereotyp, że jaxon to samo zło jest błędny. Bardzo fajny dobrze wykonany kij. Jestem pewien, że gdyby miał znaczek dragon czy mikado to cena była by sporo wyższa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Generalnie cała seria Symbian łącznie z altezza bo to też blanki raczej te same jest mega udanym produktem . Mogłyby być tylko ubrane w lepsze ringi i . Jacek swoim razorze 211cm do nibyv10g jestem zakochany. Mam dwa jeden będzie teraz przezbrajania. A co te blanki mogą dźwignąć bajaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Generalnie cała seria Symbian łącznie z altezza bo to też blanki raczej te same jest mega udanym produktem . Mogłyby być tylko ubrane w lepsze ringi i . Jacek swoim razorze 211cm do nibyv10g jestem zakochany. Mam dwa jeden będzie teraz przezbrajania. A co te blanki mogą dźwignąć bajaaaA do czego używasz tego razora do 10g ?A może miałaś w ręku tego do 15g 211cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 razora mam zawsze w bagazniku , i uzywam go dosłownie do wszystkiego od powiedzmy 4 , 5 g z gumisiem do max 3 cale do max 20 i 3 cale bez obawy o cokolwiek niedobrego , bo jak musze to zakladam te 20g miotam tym jak szatan , i tam sie nigdy nic niedobrego nie stało , to powiedzmy taki blank inshure heh , kij na srednio lekko ktory bez problemu ogarnia ryby powyzej 80cm z wszelakich gatunków , sumki po 130+ też ma na koncie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Dzięki wielkie za wszystkie podpowiedz ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 No to zobaczymy ???? co to warte ????.Narazie na sucho zapowiada się obiecująco, testy w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi