benito Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hejas! Czy zna ktos z Was jakis dobry sklep internetowy badz sklep z blachami w Szczecinie zaopatrzony w blachy roznego typu? P.S.Blachy w sensie surowiec do wykonywania przynet wiadomo jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Blachy stalowe sprzedają w hurtowniach stali na terenie każdego dużego miasta. We wiosce z tramwajami można nawet za drobniutką opłatą (piwo dla operatora gilotyny) poprosić, żeby ci pociął arkusz na paski szerokości wahadłówki co ułatwi tłoczenie lub jak tu opisywali ręczne wycinanie. Należy kupić zwykłą blachę zimnowalcowaną o stosownej grubości. Grubość balchy podajemy w MILIMETRACH !!!!!, a nie centymetrach jak podawał na forum jeden wybitny fachowiec. Centymetry to są u krawca.Adresy hurtowni znajdziesz w książce telefonicznej lub takim niebieskim spisie firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dobrz eprawisz Thymallusie. Od siebie mogę dodać, że znam tylko jeden sklep w mojej okolicy - dzieli mnie od niego dosłownie płot, jednak nie jest on w naszej Wiosce, a kawałek poza. Dlatego tez nie podaję dokładnego adresu... Tak czy siak żyjemy w dobie internetu i wygrzebanie kilku adresów nie powinno stanowić problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 blachy dostaniesz u dekarza, miedz, mosiadz, cynkowa, z odpadu, za darmo ... jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 zobacze u tego dekarza... a jak odpadki beda platne to powiem, ze na rachunek @pitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi