Skocz do zawartości

Zna ktoś sklep profisk ?

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam się na piórach, nie orientuję sie też w cenach. Myślę, że o zakupy w duńskich sklepach możesz być spokojny. Wysyłka na terenie Danii i reszty Skandynawi to zwykle 1 do 3 dni roboczych. Jednak poza granicę może trwać kilka dni dłużej. W Profisk.dk mają opcje wysyłki do Polski z płatnością mobil pay lub kartą.  + 50dkk wysyłka.

Od siebie mogę polecić 

http://www.korsholm.dk/dk/catalogsearch/result/?q=Whiting+Spey+rooster&f=2017-05-16

Tam też mają jakieś pióra. Wysyłka do Polski  GLS kosztuje 320 kr. Najlepiej do  nich zadzwonić lub napisać email. Można się z nimi dogadać co do ceny produktów. Myślę, że co do ceny wysyłki także. Ja zamawiłem pocztą. Dla dobrego klienta tworzą osobny link z płatnością ;)

Pozdrawiam

Nie znam się na piórach, nie orientuję sie też w cenach. Myślę, że o zakupy w duńskich sklepach możesz być spokojny. Wysyłka na terenie Danii i reszty Skandynawi to zwykle 1 do 3 dni roboczych. Jednak poza granicę może trwać kilka dni dłużej. W Profisk.dk mają opcje wysyłki do Polski z płatnością mobil pay lub kartą. + 50dkk wysyłka.

Od siebie mogę polecić

http://www.korsholm.dk/dk/catalogsearch/result/?q=Whiting+Spey+rooster&f=2017-05-16

Tam też mają jakieś pióra. Wysyłka do Polski GLS kosztuje 320 kr. Najlepiej do nich zadzwonić lub napisać email. Można się z nimi dogadać co do ceny produktów. Myślę, że co do ceny wysyłki także. Ja zamawiłem pocztą. Dla dobrego klienta tworzą osobny link z płatnością ;)

Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za pomoc