daniel25 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witajcie, panowie mam kilka takich kitek, nie mam pewności czy to jenot czy lis, raczej ten drugi, ze względu na biały koniec.Czy to będzie dobry materiał na streamery? czy używacie takiego? Jeśli tak to podrzućcie jakieś wzory. Jeśli ktoś chce to mogę się podzielić. Materia fajny, włos około 8cm długości. Cała kita około 40cm. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Wygląda ciekawie, ukręć z tego pijawkę i zobacz jak pracuje w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Lis . Bardzo dobry materiał na streamery. Na ogonek, na skrzydełko. Masa różnych wzorów jest z wykorzystaniem tego materiału, głównie w muchach trociowych/łososiowych, ale również na pijawki się nada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja wlasnie mam cos podobnego w pasku na zonkery.Pijawki z tej siesrci pracuja lepiej jak marabut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi