CLAUDIO Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @ Guzu mam pytanie a nie ma takich spodni juz ze skarpetami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Klaudek, Nie wiem. Nie szukalem. Do tego daje buty do nurkowania z decathlona za 19.99 Euro.Mam juz takie na lodke na deszczowe dni - super sie sprawdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ok dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja polecam oddychające śpiochy.Sucho i wygodnie,noga z płetwą nie usztywniona ?źadnym butem.W wodzie o temperaturze 5 stopni 3 polarowe dresy pod sp?łd i komfort termiczny zapewniony.Fale na Bałtyku są groźne tylko te z białą grzywą.Na innych pływa się jak korek,bez strachu.Spływałem raz granicznym bugiem,kamizelka obowiązkowo i uwaga na zatopione drzewa.Z generalnie poł?łw belly jest bardzo odprę?źający,prawdziwy relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dobre foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 FISH ale płetewki masz zadymiste jak ?źaba amazońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 koledzy powiedzcie gdzie to kupić w Polsce bo to mnie zainteresowało? i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 koledzy powiedzcie gdzie to kupić w Polsce bo to mnie zainteresowało? i ile to kosztuje? W Polsce chyba największy wyb?łr masz tutaj: http://www.taimen.com/mt/index.php?cPath=152 Ale taniej kupisz tam, gdzie i Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja wlasnie zakupilem taniego U (115 euro)wyglada jak ten (identyczny) co tylko potwierdza spiskowa teorie raczek z chin (bo przez telefon opisali mi go jako produkt airflo wyglada identycznie a dopiero w domu po rozpakowaniu namierzylem logo dlt) szukam teraz pletw (z braku doswiadczenia kupie cokolwiek byle tanie i ew dokupie lepsze jak bede wiedzial co chce - tak zrobilem z np muchowka i 1sza mi sluzy do dzisiaj to samo z feederem powiedzcie mi tylko jak pompujecie swoje bb?bo kupilem elektryczna pompke w lidlu (dzisiaj w irl swieto i sklepy niektore pozamykane a wydalo mi sie, ze elektryczna bedzie ok) i tylko napelnilem bb powietrzem (jest miekki jak kaczuszka.. stosujecie jakies pompki kosmiczne czy kupic byle co (mieszek/taka przydeptywana?) bo po doswiadczeniach z elektryczna zrobilem sie ostrozny.. (ps ta elektryczna ma koncowke do pompowania zaworow shredera - juz to widze jak pompuje nia kolo w rowerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Z pompowaniem trzeba uwa?źać aby nie przesadzić. Do swojego dostałem ulotkę na kt?łrej jest ostrze?źenie aby nie przekraczać maksymalnego ciśnienia 2 psi.Jedno pływadełko załatwiłem tym ?źe pompowałem na kamień,rozerwało się na szwie.Udało się oddać na gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja mam cos takiego, spokojnie mi starcza: http://allegro.onet.pl/pompka-double-quick-i-tlokowa-intex-6 8612-materac-i1731337634.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mam identyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ok spoko mialem taka sama do pontonu, ale wlasnie takic nei moglem znalesc a elektryczna byla tania... co do cisnienia to 2 psi wydaje mi sie strasznie malo....na stronce, ktora wczesniej podalem koles podaje raczej 3-3,5 ZTCP.pisze by byl twardy, ale nei jak skala (ta elektryczna pompuje do max bodaj 2psi i ten moj nawet nei jest sztywny - jest miekki, ze chyba bym go dal rade uszczypnac na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak mam podane w instrukcji. Teraz pompuje z wyczuciem nie tak mocno jak poprzednio. Mo?źe to zale?źy z czego jest uszyty? M?łj z cordury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak mam podane w instrukcji. Teraz pompuje z wyczuciem nie tak mocno jak poprzednio. Mo?źe to zale?źy z czego jest uszyty? M?łj z cordury. po pierwsze PSI to jest 0,06 atmosfery!!albo wszystcy sie myla (lacznie z kolesiem autorem irlandzkiej strony) albo cos tu jest nie tak.????????????? po drugie chyba material wierzchu nei ma znaczenia - to raczje pecherz sie liczy? W moim bb nie bylo nawet metki z nazwa modelu - nic zupelnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moim zdaniem miękki pokrowiec nie potrzebuje du?źego ciśnienia aby dobrze był wypełniony.To instrukcja od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 koledzy ktory model warto kupić Taimen Float Tube SL czy moze Taimen Float Tube FX? doradzcie mi prosze bo podoba mi się łowienie na czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moim zdaniem miękki pokrowiec nie potrzebuje du?źego ciśnienia aby dobrze był wypełniony.To instrukcja od mojego jak to wyglada w praktyce? pompujesz az jest wypelniony i jest jako tako sztywny?na stronei irlandzkiej gosc pisze ze 2 psi to miekko napompowane2-3psi to juz sztywnawe3 psi juz twarde a 4 psi kamien. ps ale wloski jest podobny do angielskiego tak z 1/3 tej ulotki zrozumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak oddawałem uszkodzony na gwarancję to gość mi pokazał sw?łj jak ma napompowany.Trudno to określić ale nie jest twardy . Dbam tylko aby dokładnie balon wypełnił pokrowiec bo w sumie to liczy się objętość a nie sztywność pływak?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Outcast zawital. Wyglada naprawde porzadnie. Jesli nie bedzie przeciwnosci to w niedziele pierwsze testy Guzu i jak wrazenia z uzytkowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Outcast zawital. Wyglada naprawde porzadnie. Jesli nie bedzie przeciwnosci to w niedziele pierwsze testy Guzu i jak wrazenia z uzytkowania ? Na razie sprzet stoi w suchym doku i czeka na swoja premiere Ostatnio bawie na wyjezdzie, a sprzet zostal w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 koledzy ktory model warto kupić Taimen Float Tube SL czy moze Taimen Float Tube FX? doradzcie mi prosze bo podoba mi się łowienie na czymś takimMiałem ten V kształtny - był ok, tylko ja za cię?źki jestem i d... w wodzie siedziałem. Teraz albo kupię ten H albo p?łjdę w FatCat'a, jak bud?źet pozwoli.Jak wa?źysz mniej niz 90 kg - weź V, jak więcej - rozwa?ź H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 koledzy ktory model warto kupić Taimen Float Tube SL czy moze Taimen Float Tube FX? doradzcie mi prosze bo podoba mi się łowienie na czymś takimMiałem ten V kształtny - był ok, tylko ja za cię?źki jestem i d... w wodzie siedziałem. Teraz albo kupię ten H albo p?łjdę w FatCat'a, jak bud?źet pozwoli.Jak wa?źysz mniej niz 90 kg - weź V, jak więcej - rozwa?ź H ile wazysz? bo sie zaczynam bac o swoja dupe ps producent mojego pontonu odeslal mnie na stronke irlandzka (ta co kiedys wyslalem ) jak poprosilem o manuala - no rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W secie 105kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ciekawe jak na Wiśle by to zdało egzamin,łowił ju?ź ktoś w rzece z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi