Kuba Standera Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to jakiś error, nie płetwy Ja mam to:http://www.decathlon.com.pl/PL/r-gomoove-61916029/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to jakiś error, nie płetwy Ja mam to:http://www.decathlon.com.pl/PL/r-gomoove-61916029/ To jakas zabawka a nie pletwy. Te moja na tym zdjeciu wyszly mocno krotkie. W rzeczywistosci sa OK. Poza tym mocowaniem, ktore zaklada stosowanie obuwia z podeszwa a ja plywam w butach do nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja mam takie płetwalce ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Guzu, zaprawdę powiadam ci, ?źe błądzisz Miałem to co masz Ty, kacze łapki i są o kant d rozbić. Te z decathlonu robią robotę, u?źywam ich ja i z 4 koleg?łw, zaprawionych bellyboaciarzy, z resztą oni mi je zasugerowali.Nie jest to mo?źe jakiś wypas, ale bardzo dobrze robią robotę, plus kosztują 70 dyszek...A trochę płetw przepływałem, w tym Antychrysta płetwy butlonurkowe i to chyba najlepsze co do tej pory miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Guzu, zaprawdę powiadam ci, ?źe błądzisz Miałem to co masz Ty, kacze łapki i są o kant d rozbić. Te z decathlonu robią robotę, u?źywam ich ja i z 4 koleg?łw, zaprawionych bellyboaciarzy, z resztą oni mi je zasugerowali.Nie jest to mo?źe jakiś wypas, ale bardzo dobrze robią robotę, plus kosztują 70 dyszek... 70 dyszek to ja nie biore takich znajde tansze w deca tutaj u mnie Ale skoro polecasz tego typu sprzet to na 2012 taki zanabede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Moje są odrobinę dro?źsze , ale mi je załatwił kolega po znajomości ze swojego klubu nurkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja plywam w butach do nurkowania. zakladasz je na spiochy? bo ja usilnie szukam od dluzszego czasu takich butow i nawet rozmiar 12 jest na mnie ledwo ledwo na zwykle skarpetki (a normalnie mam 10-11 chyba je w chinach szyja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Kuba dla Ciebie to trzeba pływadełko w wersji 6XL dla szczeg?łlnie wymagających ;D hmm ja jestem raczej duzy (187cm okolo 120kg) i generalnie mam problemy z wiekszoscia przedmiotow codziennego uzytku bo albo za krotkie albo za ciasne albo za miekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Rozmawiajac o napedzie . Pokazcie czym machacie ! kosztowaly niemal tyle co bb i pewnie absolutnie sie nie nadaja na poczatek, ale to Irlandzkka rzeczywistosc - jedyne jakie po tygodniu szukania moglem kupic nie placac za nei wiecej niz za bb (tych krotkich nigdzie nei bylo w wedkarskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja generalnie problem?łw z siedziskiem nie mam, poza tym ze tyłek mam w wodzie to wszystko jest idealnie zszyte i wyprofilowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Gooral zadowolony jestes z takich dlugich ? Mi sie wydaje ze za dlugie tez nie moga byc, bo meczyc beda przy manewrach i podczas lowienia.A znow plywania dla samego plywania - robienia dystansow to ja na BB nie uskuteczniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam,mam takie mares-y do nurkowania/pływania są super, według mnie nie są za długie, ale na bb nie plywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Guzu moje te?ź są dosyć długie bo to generalnie do nurkowania. Mi się wygodnie pływa, manewry tez nie stwarzają problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 No to pewnie bede musial pozyskac jakies ekonomiczne pletwale z decathlonu na wiosne 2012. O tej dlugosci czytalem na stronie tej irlandzkiej - w tym kompendium wiedzy o BB.Ze wielu ludzi siega po za dlugie pletwy...Ale moze mieli na mysli bardzo dlugie Dam znac jak poszlo! Dzieki za porady Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Gooral zadowolony jestes z takich dlugich ? Mi sie wydaje ze za dlugie tez nie moga byc, bo meczyc beda przy manewrach i podczas lowienia.A znow plywania dla samego plywania - robienia dystansow to ja na BB nie uskuteczniam nie mam pojecia bo najczesniej plywam lodka/lapie z brzegu. bb kupilem na specjalne okazje (wiekszosc lowisk to albo waskie kanaly/rzeki albo duze jeziora gdzie wole silnik i echo).Uzylem go raz ( i pletw tez), ale jako, ze strasznie wialo dalem sobie spokoj po 20 minutach - nie bylem w stanie nawet od brzegu sie oddalic + ciagle musialem walczyc z tym skosem i co sie zajalem poprawianiem pozycji to bach mnie wiatr znosil spowrotem na plycizne do kostek.... Postanowilem przeszyc to siedzenie i odlozylem sprawe do wiosny (ale wlasnie leca do mnie mam nadzieje neoprenowe spiochy i idea odzyla, tylko wlasnie nei wiem co z tym siedzeniem czy go rozprowac czy poprostu przeciac wzdluz i doszyc trojkat z materialu tak by przod i tyl byly w poziomie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Rozmawiajac o napedzie . Pokazcie czym machacie ! http://www.rudiheger.eu/images/product_images/popup_images/3 7-0010.jpg?XTCsid=b285e55fbbb4dc0c5fc5f8d4e61918ed Wow, wygladaja dosc nowatorsko. Zadowolony jestes ? napisz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 450$ za płetwy Czy kogoś nie za bardzo pogięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 To jest temat dla wszechstronnie uzdolnionych pod zakładkę Kącik flipperbuildera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 @gfg8 ja nie o Tobie pisałem ale og?łlnie o cenie tych pletw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Na na razie u?źywam kaczych łapek bo pływam w neopranach z gumakami. Na p?łźną wiosnę mam zamiar kupić oddychające spodnie ale takie do pasa bez szelek i one są zakończone neopranową skarpetą. Będę miał większy wyb?łr w płetwach ale i mam pytanie : co na skarpetę neopranową aby jej nie uszkodzić? Widziałem w decathlonie nepranowe buty ale czy jak to wszystko zało?źę to znajdę takie obszerne miejsce na stopę w płetwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Na na razie u?źywam kaczych łapek bo pływam w neopranach z gumakami. Na p?łźną wiosnę mam zamiar kupić oddychające spodnie ale takie do pasa bez szelek i one są zakończone neopranową skarpetą. Będę miał większy wyb?łr w płetwach ale i mam pytanie : co na skarpetę neopranową aby jej nie uszkodzić? Widziałem w decathlonie nepranowe buty ale czy jak to wszystko zało?źę to znajdę takie obszerne miejsce na stopę w płetwach? nie beda takie spodnie duzo za krotkie? bo po mojemu beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Spodnie na 200% beda za krutkie co do but?łw neoprenowych sam takie na śpiochy zakładam a dopiero kacze łapki.płetwy na buty kupisz bez problemu w sklepach dla płetwo nurk?łw.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Tu wielu takie u?źywa. Są ściągane w pasie. Jak jest upał to takie bezpieczniejsze ni?ź długie rolowane aby było czym oddychać. Ja nie siedzę w wodzie bo wa?źe w porywach 85 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 450$ za płetwy Czy kogoś nie za bardzo pogięło? no niby duzo tylko zalezy jak wygladaja w stosunku do innych pletw na rynku.. jak swoje kupowalem to przy bodaj 65 euro byly najtansze w sklepie (reszte byla po 100+ ZTCP nawet sobie glowy nei zawracalem dokladnym sprawdzaniem)Ps 450 to masz za superduper model Zwykle byly po 180.To przy cenach innych wedkarskich/outdoorowych akcesoriow uznanych za najlepsze marek nie wypada tak zle (niedawno sie zagalopowalem bez patrzenia na ceny i kupilem SKARPETY po niemal 30e/para). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Z tym zsuwaniem się z fotela miałem taki sam problem cały czas musiałem się pod ciągać na siedzisko,wiec doszyłem kieszeń z przodu siedziska na całej szerokości zamykanej na zamek błyskawiczny w kt?łra wkładam klin z twardszej gąbki w szczelnym worku foliowym i teraz jest super tyłek jak bym przykleił do fotela i nic nie uwiera, wymiar klina to pełna szerokość fotela długość 20cm wysokość 8cm. PS; z tym kierowaniem na boki to lepiej na trokach przywiązać dwie paletki i nimi ręcznie się obracać jak samymi płetwami.Poza tym wspomagając się rękoma o wiele lepiej i szybciej się pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi