Skocz do zawartości

Wedkowanie z plywadelka - Spinningowa opona

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie u?źywam , mo?źe przeszkadzać przy holu większej ryby jak zacznie obracać belly. Ustawienie pływadełka koryguję płetwami

Dzieki Jarku za szybka odpowiedz.

Z tego co czytalem to ...waza one okolo kilograma.

To mozna chocby butelke plastikowa wypelnic piaskiem i spuscic na sznurku...

Guzu jestem ciekaw jak będzie Ci szło w oponce , pierwsze wodowanie musimy koniecznie nakręcić , ja jednak zostanę przy pontonie do 250cm bo troszkę obawiam się by mnie coś nie połaskotało w kończyny :lol:

Ju?ź zdecydowałem się na ponton i na dniach myślę ?źe będzie ;)

Guzu jestem ciekaw jak będzie Ci szło w oponce , pierwsze wodowanie musimy koniecznie nakręcić , ja jednak zostanę przy pontonie do 250cm bo troszkę obawiam się by mnie coś nie połaskotało w kończyny :lol:

Ju?ź zdecydowałem się na ponton i na dniach myślę ?źe będzie ;)

To bardzo dobrze.

W sobote jeszcze z brzegu, ale nastepny atak juz desantem przeprowadzimy :D

tpe kolko jak kolko ale patrz na te ryby :D

ps. a ty kiedy u siebie w ire takim bedziesz plywal ?

Miejscowi łowią z kajak?łw, nawet stają na kotwicy (ale wiadomo, ostry n?ł?ź często jest potrzebny ) . Takie c?łś jak na filmie wygląda nawet nieźle, przynajmniej nie siedzi się w wodzie. Boję się tylko, ?źe pewnego dnia następnym przystankiem będzie Ameryka P?łłnocna ; <_<

Po powa?źnym przeanalizowaniu tematu doszedłem do wniosku, ?źe jak dla mnie idealnym rozwiązaniem będzie coś takiego:

http://www.donedeal.ie/for-sale/boats/2305544

Siedzi się wysoko, nie moczy się tyłka i nie męczy n?łg Podejrzewam te?ź, ?źe machanie wiosłami jest bardziej wydajniejsze ni?ź płetwami, zwłaszcza w wodzie o sporym uciągu (pływy!).