Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pytanie do zaawansowanych : natrafilem w sklepach w USA na wybor kotwic do belly boatow ?uzywaliscie ? jak to sie sprawdza ? Jak wyciagnac kotwice zakleszczona gdzies tam na dnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja nie u?źywam , mo?źe przeszkadzać przy holu większej ryby jak zacznie obracać belly. Ustawienie pływadełka koryguję płetwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja nie u?źywam , mo?źe przeszkadzać przy holu większej ryby jak zacznie obracać belly. Ustawienie pływadełka koryguję płetwami Dzieki Jarku za szybka odpowiedz. Z tego co czytalem to ...waza one okolo kilograma.To mozna chocby butelke plastikowa wypelnic piaskiem i spuscic na sznurku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ale z opadu nie da łowić się bez kotwy.Powinna być lekka z niegrubej blachy aby dobrze mogła się przyssać do dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Łowię sandacze z opadu bez kotwicy , to tylko kwestia przyzwyczajenia.A pomysł z butelką mo?źe być ciekawy-nic nie kosztuje i w razie czego mo?źna ją porzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mo?źna bez kotwy jak najbardziej przy słabym wietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A mo?źe Melonair zamiast belly. http://www.melonair.com Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A mo?źe Melonair zamiast belly. http://www.melonair.com Pozdrawiam,drzejko Spelnia wymog dlugosci jednostki ponizej 250 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tak mi się zdaje, ?źe kt?łraś wersja ma pływaki 240 cm, ale głowy nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jakos pewnie bede czul sie blizej powierzchni wody Dzieki za podeslanie alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A mo?źe Melonair zamiast belly. http://www.melonair.com Pozdrawiam,drzejko Spelnia wymog dlugosci jednostki ponizej 250 cm ? Z tego co wiem to zawsze mozna uzgodnić z PAwłem strone techniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Guzu jestem ciekaw jak będzie Ci szło w oponce , pierwsze wodowanie musimy koniecznie nakręcić , ja jednak zostanę przy pontonie do 250cm bo troszkę obawiam się by mnie coś nie połaskotało w kończyny Ju?ź zdecydowałem się na ponton i na dniach myślę ?źe będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Guzu jestem ciekaw jak będzie Ci szło w oponce , pierwsze wodowanie musimy koniecznie nakręcić , ja jednak zostanę przy pontonie do 250cm bo troszkę obawiam się by mnie coś nie połaskotało w kończyny Ju?ź zdecydowałem się na ponton i na dniach myślę ?źe będzie To bardzo dobrze. W sobote jeszcze z brzegu, ale nastepny atak juz desantem przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Guzu ja kiedyś siedziałem na targach w takim wynalazku. Ma 2 metry i wa?źy tyle co porządna hantla na siłowni a guma jest dobrej jakości. To tak jakbyś się z belly rozmyślił. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 @Guzu wra?źenia z łowienia na tym cudeńku są niezapomniane. Zresztą sam się przekonasz. Po ni?źej moje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Niezle klapki Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Guzu kolorek zajefajny zapewne pod kolor spodenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Klapki dostałem od znajomego nurka Sprawdzają się dobrze. Ja nawet latem ubieram się w oddychające śpiochy. Siedzenie w wodzie kilka godzin mo?źe wyziębić nawet w upał <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Guzu, ta oponka daje nieźle radę: http://www.youtube.com/watch?v=aa8WjVnfCQc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 tpe kolko jak kolko ale patrz na te ryby ps. a ty kiedy u siebie w ire takim bedziesz plywal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Guzu, ta oponka daje nieźle radę: http://www.youtube.com/watch?v=aa8WjVnfCQcSzczeg?łlnie widać co mo?źna na niej zrobić od 29s filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 tpe kolko jak kolko ale patrz na te ryby ps. a ty kiedy u siebie w ire takim bedziesz plywal ? Miejscowi łowią z kajak?łw, nawet stają na kotwicy (ale wiadomo, ostry n?ł?ź często jest potrzebny ) . Takie c?łś jak na filmie wygląda nawet nieźle, przynajmniej nie siedzi się w wodzie. Boję się tylko, ?źe pewnego dnia następnym przystankiem będzie Ameryka P?łłnocna ; <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Znalazłem nawet promocję http://www.rudiheger.eu/Boats-Accessoires/Belly-Boats/Outcas t-Fish-Cat-4-Combo-single-piece::3556.html Płetwy w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Po powa?źnym przeanalizowaniu tematu doszedłem do wniosku, ?źe jak dla mnie idealnym rozwiązaniem będzie coś takiego: http://www.donedeal.ie/for-sale/boats/2305544 Siedzi się wysoko, nie moczy się tyłka i nie męczy n?łg Podejrzewam te?ź, ?źe machanie wiosłami jest bardziej wydajniejsze ni?ź płetwami, zwłaszcza w wodzie o sporym uciągu (pływy!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 E tam, to ju?ź nie to samo. To mo?źna por?łwnać trochę do pontonu. Ja wole pływadełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi