admin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie wytrzymałem i muszę napisać. Od lat używam Firefox'a. Jestem super zadowolony. Zwłaszcza system wtyczek rozszerzających jego możliwości bardzo przypadł mi do gustu. Od kilku dni używam Chrome googl'e - NIESAMOWITE! Strony ładują się tak błyskawicznie jakby serwery stały u sąsiadów Polecam bardzo. Jerkbait.pl chodzi jeszcze szybciej A czego Wy używacie? Internet Explorer (zresztą najgorsza przeglądarka jeśli chodzi o standardy internetowe) ... umiera. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 od kilkunastu dni tylko Google Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tylko Chrome!Od paru miesiecy!U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 w domu chrome od hmm kiedy istnieje q pracy firefox z przyzwyczajenia chyba (skróty, certyfikaty itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 To spróbujęJest w Chrome odpowiednik lazarusa i fire gestures?Jest, rzeczywiście zasuwa bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja używam Mozilla Firefox, no ale skoro Remek zachwala sobie Chrome googl'e i ze forum jerkbait.pl chodzi jeszcze szybciej to przechodzę na Google Chrome, bez zająknięcia się... ciekawe jakie będę miał porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 chrome od dość dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a ja jakos tak od dluzszego czesu uzywam OPERE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Szybkość ładowania się stron zależy od różnych czynników, używam Firefox + Adblock (w zasadzie tylko ten dodatek), wszystko ładuje się błyskawicznie (klikam i jest). Sprawdzałem Chrome, u mnie brak różnicy w szybkości ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak się zastanawiałem, czy to tylko na moim kompie - bo też właśnie nie widzę tej szybkości. Strony, które mi muliły i tak mulą.Za to np. świetnie sobie radzi z otwieraniem .pdf co lisek średnio ogarniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Od wczoraj Chrome męczę - o ile niektóre przyspieszyły znacznie, to denerwujące jest opóźnienie między otwartymi stronami - po przełączeniu czekam ze 3 sek zanim przeskoczy kolejna zawartość.Wydaje się, ze strony w stosunku do FF są lekko mniejsze - szczególnie na j.pl, czytałem art i ostro wytężałem wzrok, gdy na FF jest to bezproblemowe, marginesy po bokach wydają się być mniejsze i tekst większy?Irytuje mnie też zwijanie się otwartych podstron w coraz mniejsze punkty, w efekcie przy otworzonych np 30 mamy mini - punkty do kliknięcia, i to na 22 monitorze. Wyobrażam sobie, ze na mniejszym może być z tym problem. FF je zmniejsza do pewnego momentu a później sie je przewija..Trochę zachodu z ustawieniem gestów myszy, nie chciały się włączyć, z 20 minut to zajeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie zauważyłem zmian w ładowaniu stron, wracam do Mozila Firefox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a ja jakos tak od dluzszego czesu uzywam OPERE Dziadostwo. Ale do smartphone'ow najlepsza przegladarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Internet Explorer (zresztą najgorsza przeglądarka jeśli chodzi o standardy internetowe) ... umiera. Moze u indywidualnych. U korpoli przeszedl w status niesmiertelnosci.Jak sobie poradziles ze szpiegowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 [quote title=Kuba napisał(a) dnia pon, 29 sierpień 2011 02:01Moze u indywidualnych. U korpoli przeszedl w status niesmiertelnosci. Niestety jest w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 w pracy IE - niestety. Ja mówię o domowych zastosowaniach. Na moim komputerze - odkrycie. Opera - nie lubię, zbyt ciężka i ... powolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Od dłuższego czasu safari i zmieniać nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 IE to ponoć najlepsza przeglądarka........Do pobrania Firefoxa(tudzież Chrome ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 http://antyweb.pl/firefox-musi-duzo-nadrobic-w-stosunku-do-c hrome-wyniki-testu-przegladarek/ W szranki stanęły ze sobą Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer i Safari. Aplikacje te były testowane na dwóch systemach operacyjnych – Windowsie i MacOS. Co więcej, przetestowano je na wszelkie możliwe sposoby. Serwis publikuje w artykule między innymi czasy uruchamiania przeglądarek, czasy ładowania poszczególnych stron, wydajność wtyczek typu Flash czy Java. Z opublikowanych wyników można wywnioskować, że Chrome rzeczywiście zaoferował użytkownikom lepsze doświadczenia związane z przeglądaniem internetu. Jego architektura sprawiła, że włącza się szybciej, szybciej ładują się też strony internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No i wsparcie html5 w chrome - najlepsze na rynku, a html5 to ... przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 W prawdzie jestem w UK ale mam prawo opini , tutaj firefox wymiata tak ze nikt nie wie co to jest chrome , chyba , ogolnie ten inernet w UK jakis diabelsko szybki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja w 90 % korzystam z chrome.Ale zaawansowane formularze stron z danymi - bazy danych online itd. jednak lepiej chodza w IE.Nie wszystkie funkcje sa dostepne podczas pracy z Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja w 90 % korzystam z chrome.Ale zaawansowane formularze stron z danymi - bazy danych online itd. jednak lepiej chodza w IE.Nie wszystkie funkcje sa dostepne podczas pracy z Chrome. Guzu, ale chrome to właściwie małe dzieciątko w porównaniu z IE. Za dwa lata IE ... będzie niszowy - pozostanie chrome, firefox oraz ... może safari (bo kierunek świata to mobility a tutaj iPad rządzi). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcik Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja od niepamiętnych czasów jestem wierny firefoxowi; chrome'a nawet nie próbowałem... Jakoś mi za bardzo nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 wlasnie przysiadlem troche do chroma i forum w jego wersji i ... musze przyznac ze ejstem pod WIELKIM WRAZENIEM. popiernicza to jak maly samochodzik. faktycznie duuuuuzo szybciej sie wszystko wczytuje i jest kilka fajnych dodatkow ktorych mi brakowalo w operze a o ktorych istnieniu nawet nie wiedzialem dopoki ich nie zobaczylem w chromiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi