admin Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mifciu Opere już wykasowałem - dla mnie to trochę w tyle i ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A ja po próbach wróciłem do firefoxa, bardziej mi pasuje. po reinstalacji systemu i świeżym wgraniu foxa nie widze zbytniej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 chrome to właściwie małe dzieciątko To się zgadza. Minie jeszcze sporo aktualizacji zanim polubię Chrome i tylko z niej będę korzystał, bo na razie ma sporo niedociągnięć. Nie wszystkie strony się poprawnie ładują, gesty myszy są wadliwe, adblock ogarnia dużo gorzej niż w FF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 bo kierunek świata to mobility a tutaj iPad rządzi.iPad rzadzie ale na razie...szajsunga na razie wyprocesowal, ale RiM ma fajny tablet i jak zwykle nisze biznesowa zajmie. Po za tym Apple bez Jobsa juz kiedys malo nie zbankrutowal, a Jobsa juz w Apple nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tylko RIM dopracuje swego w 2015 tak było z blackberrynkami - straszne opóźnienie i fulll bugów choć klawiaturę mają do dzisiaj the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi