Guzu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W trosce o dobro naszych Forumowiczow, polecam zapoznac sie z informacja zamieszczona pod ponizszym linkiem : http://allegro.pl/team-daiwa-s2500ia-polemika-ze-srutu-tutu- i1789769417.html Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zanim doczytałem do końca to ju?ź wiedziałem, ze to zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gruzin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zanim doczytałem do końca to ju?ź wiedziałem, ze to zorro Ja tak samo, pan Tomasz ma styl niepowtarzalny <_< Zacnie tak ludzi informować i z błędu wyprowadzać, brawa się nale?źą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 :lol:Brawo Tomaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Stronka usunięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 czy to chodziło o tą aukcję i info w niej odnośnie podobieństw do Tournamenta ZiA ?http://allegro.pl/team-daiwa-s-2500-i-a-i1786505251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wardek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @Hasior to ta strona. Trzeba przyznać, ?źe znafca konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tyber najczęściej sprzedaje Perełki za kt?łre ceni jak za ruskie mokre zbo?źe .Panie Tomaszku wielkie bravissimo dla Pana za zbanowanie aukcji.Ja zapewne nic u tego jegomościa nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dziękuję Panom Szanownem za wsparcie moralne.. Mojej aukcji ju?ź nie ma bo:Witamy, Z przykrością informujemy, ?źe następujące Aukcje/przedmioty zostały usunięte z serwisu Allegro: TEAM DAIWA-S2500iA polemika ze srutu tutu.... )) (1789769417) Usunięte Aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, kt?łre obowiązują w serwisie Allegro. W naszym Serwisie umieszczać mo?źna tylko i wyłącznie oferty sprzeda?źy konkretnych towar?łw/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie formy Aukcji Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie mo?źe słu?źyć jako reklama oraz spos?łb promocji swojej działalności, towar?łw oraz usług, kt?łre nie są oferowane na Aukcjach Allegro. Zakaz dotyczy tak?źe wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Takie działanie narusza punkt 3a Załącznika numer 2 do naszego Regulaminu. Niedozwolone jest r?łwnie?ź zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, ?źe zakup jest bezcelowy, gdy?ź sprzeda?ź przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie mo?źe te?ź być wykorzystywana jako spos?łb kontaktowania się z innymi U?źytkownikami, wyra?źania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produkt?łw. Więcej informacji na ten temat znajduje się w Pomocy Allegro. Wystawiając ponownie ten przedmiot - prosimy upewnić się, czy jego opis nie narusza zasad obowiązujących w Allegro. Zaznaczamy, ?źe niezgodność z Regulaminem mo?źe doprowadzić do ponownego usunięcia Aukcji, a nawet do zawieszenia dostępu do Allegro Czyli Tyberiusz się chyba trochę obraził... A mnie chodziło tylko o odrobinę uczciwości... <_< Dla mnie to ka?źdy mo?źe sobie sprzedawać co chce i za ile chce, co mi do tego?, ale świadome czy nieświadome? oszukiwanie, to mnie troszkę ju?ź podkurzyło... No bo jeszcze do prze?źycia są opisiki typu nie będę nic pisał bo ZNAWCY WIEDZĄ CO TO JEST, a w domyśle bo ja nie mam zielonego pojęcia co sprzedaję, ale ju?ź jawnym oszustwem bywają opisy, ?źe sprzedawany produkt ma jakieś cechy, kt?łrych w rzeczywistości nie ma... No kr?łtko m?łwiąc nie lubię jak się ł?źe ludziom w ?źywe oczy, a jak się jeszcze pr?łbuje w ten spos?łb kogoś OSZWABIĆ na parę złotych, to mnie po prostu takie coś wkurwia i ju?ź. Amen. Panie J?łziu, ju?ź w piątek dostałem liścik emaliowy od innego Allegrowicza:Treść wiadomościwitam kolegę po kiju.Nale?źalo sie tyberowi za rzetelość,kilka latek temu przekręcił mnie na parę złot?łwek za jeszcze większy luksus. Gratuluję pomysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian111oneeleven Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 zobaczcie na historię komentarzy, jest tam WILD RIVER 2,6m do 21g opisany jako NOWY.nawet na fotkach widać ?źe korek myty i zostały zabrudzenia w porach korka, na uchwycie te?ź są ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Endi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/shimano-ultegra-6000-i1779166905.html tu tez zaszalal, bardzo du?źo błed?łw w opisie i nieprawdziwe info techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ale?ź Goście szanowny Tyberiusz szampańsko opisuje swoje przedmioty a klient częst tak do końca nieświadomy wartości przedmiotu myśli ?źe chwycił Pana Boga za nogi.O ile pamiętam na naszym forum były z.....ste no?źe z nieprzeciętnej stali iście jak miecz japaońkiego samuraja .Sciemniaczy nigdy nie brakowało i brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Szanuj Tommy-ego i zalety no?źy Jego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Szanuj Tommy-ego i zalety no?źy Jego popper zgaduję, ?źe to ?źart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Szanuj Tommy-ego i zalety no?źy Jego popper zgaduję, ?źe to ?źart ? Inaczej bym nie śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gruzin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Oddając raz jeszcze co cesarskie panu Tomaszowi za oświecanie ludu i przeciwstawianie jawnemu wciskaniu kitu trzeba powiedzieć, ?źe jest to walczenie z wiatrakami. Na innym forum był wątek o oszustwach z allegro. Jeden 'sprzedawca' np. pakował w pudełka po husky jerkach jakieś chińskie badziewie i ludzie to łykali jako produkt Rapali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zastanawiam się w og?łle czy w XXI wieku takie oferty mają jakiekolwiek szanse powodzenia? Przecie?ź są rozmawite por?łwnywarki cenowe, wyszukiwarki etc Patrzę nieraz i przecieram oczy ze zdumienie za jak śmiesznie niskie ceny oferowany jest sprawdzony, markowy sprzęt w dziale sprzedam na jerkbait.pl - i często widzę ?źe nie sprzedaje sie pomimo tego - tym bardziej się zastanawiam czy takie oferty gdzie oferowane są przeciętnej klasy wyroby za ceny po byku - czy to w og?łle w dzisiejszych czasach jest mo?źliwe ?źeby znaleźć a?ź takiego jelenia kt?łry na to p?łjdzie Mo?źe ci sprzedający największą szkodę wyrządzają sami sobie, płacąc za zamieszczenie ogłoszenia kt?łre nie ma szans powodzenia mam nadzieję ?źe tak właśnie jest <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gruzin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 @Friko - to chyba kwestia wielkości rynku. I wiedzy odbiorc?łw. Na allegro łatwiej ustrzelić jelenia, bo rynek większy i odbiorca mniej uświadomiony ni?ź na j.pl Ludzie jak zaczynają przygodę wędkarską to kupują najpierw na allegro, w sklepach wędkarskich, a dopiero w 3 rzędzie na forach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Czizas, jak zakładałem ?źe jak jeden drugiemu usiłuje wm?łwić sprzęt za dwa koła to się włącza jednak temu drugiemu jakiś dzwonek ostrzegawczy kt?łry sugeruje co najmniej wpisać w google to i owo ale pewnie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Stronka zniknęła, ale jest kopia w google. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:N4bOcej rooAJ:motoallegro.pl/team-daiwa-s2500ia-polemika-ze-srutu-tu tu-i1789769417.html+http://allegro.pl/team-daiwa-s2500ia-pol emika-ze-srutu-tutu-i1789769417.html&cd=1&hl=pl& ct=clnk&gl=pl&source=www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Czizas, jak zakładałem ?źe jak jeden drugiemu usiłuje wm?łwić sprzęt za dwa koła to się włącza jednak temu drugiemu jakiś dzwonek ostrzegawczy kt?łry sugeruje co najmniej wpisać w google to i owo ale pewnie masz rację Nie doceniasz mocy słowa pisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Skoro odniosłem wra?źenie, ?źe się Panom Szanownem spodobało ganianie kłamczuch?łw...To ju?ź mnie z rana całkiem szatan opętał i postanowiłem pociągnąć dłu?źszą serią z biodra... <_< :lol: http://allegro.pl/team-daiwa-s-2500-ia-z-chyba-rzetelnym-opi sem-i1796262382.html I nie sądzę, ?źeby się teraz odwa?źyli wywalić aukcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Brawo Tomasz. Kłamc?łw,oszust?łw,naciagaczy oraz wszelakiej masci sprzedawc?łw wazeliny nale?źy napiętnować oraz eliminować z takich portali jak Alledrogo itp. <_< Pozdrawiam serdecznie Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ale się uśmiałem BTW czy aukcje są wywalane na ?źyczenie konkretnego alegrowicza czy siedzi ktoś u nich na etacie i sprawdza czym ludzie handlują?Mo?źe warto zrobić tak, ?źeby zgłosić serwisowi Allegro pr?łbę oszustwa, sprzeda?źy przedmiotu niezgodnego z opisem? Jak się do tego odniosą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
W trosce o dobro naszych Forumowiczow, polecam zapoznac sie z informacja zamieszczona pod ponizszym linkiem :
http://allegro.pl/team-daiwa-s2500ia-polemika-ze-srutu-tutu- i1789769417.html
Pozdrawiam
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
4
3
Popularne dni
30 Sie
20
29 Sie