Skocz do zawartości
  • 0

Z wędką przez świat - Amazońska adrenalina - rozmowa z Voitkiem - część I

admin

Pytanie

Cześć,

Wojtka poznałem przez Internet a właściwie ... Bolek Uryn podczas wywiadu, kt?łrego udzielił mi w zeszłym roku (Bolesław Uryn (Boleebaatar) – podr?ł?źnik, wędkarz, fotograf – wywiad – część I oraz część II) powiedział ... chcesz ciekawego, unikatowego wywiadu? - zagadaj z Wojtkiem. Nie wiem czy teraz to dobry okres bo pewnie bawi się na karnawale, ale napisz do niego - będzie ciekawie. W kilka dni p?łźniej napisałem do niego. Um?łwiliśmy się na obszerny wywiad o wędkarstwie na Amazonce. Wojtek od razu mie przestrzegł - jesteś pewien?. W międzyczasie przesłał do mnie kilka zdjęć swoich ostatnich zdobyczy. No c?ł?ź siedząc przy komputerze, tutaj w Polsce, i oglądając zdjęcia kolejnych wielkich i tajemniczych ryb nie było łatwo przejść nad nimi do porządku dziennego. P?łźniej kilka kr?łtkich opowieści o wykinach z ostatnich wypraw i ... po długim wstępie, zdecydowanie z mojej strony, postanowiłem zebrać wszystko w całość. Udało się! Oddaję w Wasze ręce zapis naszego wsp?łlnego dialogu. Jestem przekonany, ?źe wywiad rozbudzi Waszą wyobraźnię, a być mo?źe w zachęci kogoś z Was do wyprawy w tamte rejony czego rezultatem będzie koleja opowieść na łamach jerkbait.pl. Zapraszam!

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi