Kuba Standera Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Coś mi się wydaje że znam tych Panów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tak wydziarane plecy- widziałem w pewnym czasopiśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A to nie jest @Sandacz z ta muchówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 buahahahahahaale mi sie humor poprawil z rana brawo !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Widzę, że film z mojej wyprawy na bonefish-e dotarł już tutaj Do tematu ryb podchodzę na mega wyluzce i bez presji na wynik, stąd czas w terenie na takie produkcje filmowe i nie tylko Czasami jednak uda mi się dotrzeć do wody, trafić do rzeki i nawet coś tam się uwiesi Poniżej kilka letnich ryb mniej więcej z okresu powstawania tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Oh la laPięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 FLYFISHING NA PEŁNEJ KUR.IE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ze tak powiem, miażdżysz cycki tymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 gratuluje pieknych kropkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Molto Bene, Kapitano Sandaczieri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ślicznie Łukasz,takie ryby to już wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 @Sandacz - powodzenia na Shadow Cast. Mam nadzieję, że ta Wasza optymistyczna produkcja zajmie jakieś poczciwe miejsce w ostatecznym rankingu. Życzę wygranej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi