Skocz do zawartości

Chris Cornell :(

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak

Wielka szkoda. Jako ortodoksyjny fan metalu, zawsze uwazalem niezyjaca trojke za bogow wokalu. Akutrat Vader byl najmniej ceniony przeze mnie. Moze to ze wzgledu na lekko grungowy-popwy charakter PJ.

Bogiem bogow byl bez watpieni wokalista AiC. Moim zdaniem najlepszy wokalista rockowy.

Edytowane przez krzychun
  • Like 1

Tak

Wielka szkoda. Jako ortodoksyjny fan metalu, zawsze uwazalem niezyjaca trojke za bogow wokalu. Akutrat Vader byl najmniej ceniony przeze mnie. Moze to ze wzgledu na lekko grungowy-popwy charakter PJ.

Bogiem bogow byl bez watpieni wokalista AiC. Moim zdaniem najlepszy wokalista rockowy.

PJ było/jest lekko grungowo-popowe? :):):)

Bogiem z tej czworki, a i nigdy grunge nie traktowalem jako metalu, malo tego, w latach swietnosci grungu jakos nim nawet gardzilem. Dopiero kilka lat temu go "okrylem".

A Chuck... bez dwoch zdan, (chociaz jednak Layne Staley decko lepszy)

Z grungem mam podobnie :)

Szczerze mówiąc.

Jak wchodził za bardzo już tracal gimbaza.

Chociaż ona wówczas jeszcze nie istniała.

Niemniej jednak nie był to metal.

A pierwsza połowa lat 90tych to naprawdę w metalu było tyle nowego i odkrywczego, że po grunge mogliśmy sięgnąć naście lat później... I bez żalu ;)

\m/

Artysta jest bardziej ekspresją własnego wnętrza niż utalentowanym człowiekiem, dlatego zachwyca, dlatego jest wyjątkowy, wreszcie dlatego jest podziwiany przez tych, którzy potrafią jakoś tam nadążyć za jego przekazem, choćby częściowo, choćby to było tylko uwiedzenie... 

Zdolność głębszego, intensywniejszego odczuwania potrafi być także nieznośna, na tyle nieznośnie dotkliwa, że...

aha, Chłopcy o jakim Wy "metalu" piszecie? znacie takie zespoły jak Judas Priest, Kreator, Metallica, Slayer, Sepultura, Death? z innej beczki  Tool, Ministry, Pantera , polski Kat, to tak na szybko z moich ulubionych... tego się słuchało w latach 90tych !
nie chce się rozkręcać... pozdrawiam  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

• Like 1

aha, Chłopcy o jakim Wy "metalu" piszecie? znacie takie zespoły jak Judas Priest, Kreator, Metallica, Slayer, Sepultura, Death? z innej beczki Tool, Ministry, Pantera , polski Kat, to tak na szybko z moich ulubionych... tego się słuchało w latach 90tych !

nie chce się rozkręcać... pozdrawiam :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nie czas i nie miejsce na rozkręcanie się :)

Bo jeszcze się ktoś na części rozkręci , co wtedy będzie ?

Z tych wymienionych kilka cenie wyjątkowo, a inne wzbudzają lekka drwinke ;)

Tytułowanie Krzychuna i mnie per "chłopcy" zdecydowanie mi się podoba :)

O metalu jednak nie czas i nie miejsce

\m/

Edytowane przez Guzu
  • Like 1

To fajnie, ze Ci sie podoba bo to tylko taka kolezeńska i pieszczotliwa uwaga miala byc ;-) Grunge tez sluchalem (am) wtedy ale wole Nirvane

P..S. tylko nie drwij z Judasów bo Rob Halford wlasnie jest jednym z lepszych wokalistow "metalowych".

A czesc oddajemy Chrisowi ktory dla mnie najlepszy byl w Soudgarden

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 1