Xiaou Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam kupiłem właśnie kołowrotek daiwa emblem-x 3000ia i chciałbym zmienić w nim korbkę na podwójna np z kołowrotków Team Daiwa również starszej serii. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś może próbował zmieniać na inne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Jeśli z rozmiaru 3000 to powinna pasować, ale tak jak piszesz z modeli podobnych rocznikowo.Z R-4 już nic nie będzie pasować bo nie ma hexów do 3000-czek co oczywiście rozwiązało by sprawę najszybciej. Edytowane 18 Maja 2017 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Witam kupiłem właśnie kołowrotek daiwa emblem-x 3000ia i chciałbym zmienić w nim korbkę na podwójna np z kołowrotków Team Daiwa również starszej serii. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś może próbował zmieniać na inne? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMusiałaby to być korba od kanciakaW generacji ia / c nie istniała korbka podwójna z tak długim trzpieniem by pasowała do 3000. Tylko do 2500 Także korbka od tournament z 3000 IT-W Chyba że jakiś after market, ale dotychczas nie miałem okazji widzieć Edytowane 20 Maja 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dziękuje za odpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi