venom_666 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witam Panowie.Potrzebuję zidentyfikować głowicę.Ma 6m z jakimiś centymetrami. Kolor biały z pomarańczową "obrączką" przy pętelce od strony runningu.Od strony tipa opisana 360-23gDo głowicy był doczepiony 3m tip w takim samym kolorze. Ktoś miał styczność i mógłby pomóc w identyfikacji firmy/modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Marian obstawiam prawie 99 % pewnością, że będzie to Visionowska ACE Switch :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Obstawiałem podobnie, ale czy ACE nie jest calutka biała, bez tej pomarańczowej "obrączki" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Moja miała obrączkę na 100 % zerknij nawet na schemacie jest oznaczony pomarańczem jeden z końców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 faktycznie, masz rację.Zmyliło mnie że jest dwuczęsciowa i skojarzyłem ze skagitową a ta była cała biała o ile pamiętamTHX Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi