hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a na jaka to rybke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Restaffine Knight 2.32, 2-10gr,4-12lb, m.b.34gr i szczytóweczka 1.12mm .Jak ja pragnę tej wędeczki na łódeczkę.Ponoć straszny killer wszelkich okoniowych UL.Trudno uwieżyć że to ma do 10gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a na jaka to rybke ? Mała rzeczka i klenie + pstrągi.Mam ATC 703 i na pstrągi jest super, ale ciężko nim łowić mikro przynętami, a często tak trzeba pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam, ATC/Shikari ISJ 601 lub SJ 601 przedłużony o 15 cm, (albo nawet ATC IJS/SJ 600) jest idealny do takich zastosowań. A i jeszcze jedno - wędka na tym blanku daje spokojnie sobie radę z pięćdziesiątakami.Poszukaj bo czasami można taki blank kupić u rodbuilderów i to z dużym rabatem.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam, ATC/Shikari ISJ 601 lub SJ 601 przedłużony o 15 cm, (albo nawet ATC IJS/SJ 600) jest idealny do takich zastosowań. A i jeszcze jedno - wędka na tym blanku daje spokojnie sobie radę z pięćdziesiątakami.Poszukaj bo czasami można taki blank kupić u rodbuilderów i to z dużym rabatem.Pzdr.Tarłoś Ale to króciaki chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No właśnie się dopiero zreflektowałem, moje uwielbienie do spinjigów wzięło górę nad uważnym czytaniem, - sorki.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 @hlehle proponuję uśmiechnąć się w stronę pheniksa eliksera FX802-2 co prawda 2,4m ale do tych zadań będzie idealnym rozwiązaniem Rozważ FX 701-2, FX 761-2 tych bliżej nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A gdzie takie cusie można pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zapewne w Rodmasie u Masiaka pomacasz na żywo FX 862-2 mam więc wiem co mówię FX-802-2 ma mój kolega i też macałem dokładnie, więc obsługują główki od 1,5g-5g i gumki 3-5cm idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 bliżej będzie do spinrodu Przysucha/koło Radomia (www.spinrod.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Sprawdź tu http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Phenix-Rods/Iron-Fea ther Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi