Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wypiliscie kiedys butelke GRANDS SCOTCH whisky , jak tak to jak sie czuliscie, i nie jestem gowniarzem - butelka to butelka ma sie rozumiec THE BIG ONE , i oryginal, moze to glupie ale caffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 W sensie ze na jedno posiedzenie?Podłe to, jeśli dobrze kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 W sensie ze na jedno posiedzenie?Podłe to, jeśli dobrze kojarzę... Jezeli podle to nie bylo to ORYGINAL <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ale nie twierdze ze fantastyczne , jak sliwowica z lacka , - jak oni to mowia - pieronica jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Co prawda to prawda, do śliwowicy to temu baaardzo daleko. Ja przynajmniej lubię. Mina Szwedów po spróbowaniu plum brandy from Poland - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Szwedzi to jeszcze cos tam rozumieja , ale angole to po naszej prostej wyborowej maja zgryza , what was that ???? Is it healthy to drink , hhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ale powiedz, co Ciebie tak zachwyciło i zasmakowało? Byłem w UK przez 6 lat, kiedy większość Kolegów jeszcze szczała w pampersa lub pieluchę (polecam, nawet kurs wiązania mogę przeprowadzić <_< ) i tak przez Ciebie opisana butelka miała tylko jednego konkurenta - Teacher's. Polski bimber z tamtego okresu to PRODUCT. Spróbuj Single Malt, ale niestety, nie całą butelkę, i nie mieszaj z wodą sodową ani z colą. Lód też z nie jest wskazany. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ale powiedz, co Ciebie tak zachwyciło i zasmakowało? Byłem w UK przez 6 lat, kiedy większość Kolegów jeszcze szczała w pampersa lub pieluchę (polecam, nawet kurs wiązania mogę przeprowadzić <_< ) i tak przez Ciebie opisana butelka miała tylko jednego konkurenta - Teacher's. Polski bimber z tamtego okresu to PRODUCT. Spróbuj Single Malt, ale niestety, nie całą butelkę, i nie mieszaj z wodą sodową ani z colą. Lód też z nie jest wskazany. <_< [/quote To nic powaznego a pierwszego grantsa to wiele lat temu udalo mi sie oproznic - tak tylko pytam kolego, jak to w caffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie wiem, czy czytasz po angielsku, więc: http://singlemaltclub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A ja się przychylam do zdania Standerusa - raczej niefajne to było, choć z pewnością oryginał. Miałem potem jednego z najgorszych kaców w życiu, dlatego zapamiętałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie wiem, czy czytasz po angielsku, więc: http://singlemaltclub.pl/ Po tej butelczynie to nawet po polsku mam problem ale sie staram , nawet bardzo , i nie chce mi sie wlazic na jakies zboczone stronki netowe kolego - takze odpusc sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dobrze. Rozumiem. Ale .... zawsze dobrze jest spróbować tego co dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mi jakoś najlepiej zasmakowały dwie - Killbeggan z IE (50km od miejsca gdzie mieszkałem) i Balvenie, które swego czasu przywoził Michał. Wot i wiele moich doświadczeń Mieszanie tego z wodą, lodem, lub o zgrozo, z colą, uważam za herezję, karać się to powinno chłostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A ja lubuję się w http://www.laphroaig.com/ niestety częśc już niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ale tylko część! Optymistycznie, jeszcze część jest dostępna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No wiem ... Ale teraz zaczynają kombinejszyn jakieś, a kiedyś była 20 years! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Remku, Dalmore. Bardzo ją lubię. Choć, powiem tak, niewiele wiem o długo leżakowanych whiskey, i .... miałem to szczęście, że zostałem obdarowany 18-letnią. Miód. Ale nie jest to Scotch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Malt, to zawsze malt. End of story.Blended, to mieszanka. Może być lepsza niż Malt, ale Blended. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wreszcie pojawił się tutaj tyle lat pomijany temat . Dzięki Ci autorze ..Jim Beam wprost z butelki , na łódce , brzegu , a nawet pod drzewami , z łatwością da każdemu innemu trunkowi odpór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wreszcie pojawił się tutaj tyle lat pomijany temat . Dzięki Ci autorze ..Jim Beam wprost z butelki , na łódce , brzegu , a nawet pod drzewami , z łatwością da każdemu innemu trunkowi odpór I to Ty Sławku chcesz nas truć kukurydzianym paskudztwem z Kentucky ! Żebysz jeszcze jakiś Knob Creek lub lepiej Blantons! Generalnie tylko Dimple z mieszanych ! Szkockich oczywiście!U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Remku widzę, że wszedłeś na dosyć mocny grunt. Toż Laphroaig to jeden z bardziej ostrych w smaku Maltów. Jak nie piłeś to spróbuj Quarter Cask. Powala mocą a w ogóle to polecam Lagavullin 16y. Nie piłem nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Piłem, piłem mówię o La QC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wreszcie pojawił się tutaj tyle lat pomijany temat . Dzięki Ci autorze ..Jim Beam wprost z butelki , na łódce , brzegu , a nawet pod drzewami , z łatwością da każdemu innemu trunkowi odpór Właśnie o tym pisałem - whiskey. Limited, numbered bottle, edition, silver. Całkiem, całkiem sobie trunek. Ale to nie Scotch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Sławku, Kryst - wszak w takich okolicznościach nawet czerwony jasio daje radę Na plaży w Międzyzdrojach, w listopadowym zmroku - całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Kuba, Tylko Jasio był dostępny. Pamiętam, przyjemnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi