admin Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 50 euro. Dużo i mało. Ja płacę 150+ euro za butelkę dobrego napoju. E .... no .... muszę poszukać nowej pracy w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Remku, zapomniałem dodać, że sączę później ten napój przez wiele miesięcy, więc to nie wychodzi tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 temat morze lagavulin, talisker, laphroaig, glenlivet i yamazaki to moi faworyci ... osobiscie wole 10 letnie trunki, sa bardziej intensywne, smakowo beztroskie ... zywe ... natomiast moja zona preferuje blendet schotch, tutaj kroluje ballantines, black&white, seagram's i mellow corn ... za burbonem nie przepadamy wogole i jak juz to four roses a tutaj do wyboru, do koloru http://www.worldofwhisky.ch/home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Remku, zapomniałem dodać, że sączę później ten napój przez wiele miesięcy, więc to nie wychodzi tak dużo. Zgadza się ! Więcej niż 30ml na raz, no niech będzie od bidy dwa i smaku już nie czuć wsio ryba czy butelka za 15 czy 150 euroU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 tutaj sie akurat - osobiscie - nie zgadzam, dlatego zawsze przypominam, ze do dobrej uisge beatha potrzebna jest woda Never steal another man's wife and never water another man's whiskey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Woda!? Good Heavens ! Wodę uznaję wyłącznie do popijania PRAWDZIWEGO espresso ! Kawa zresztą zasługuje na osobny wątek. W końcu to dział caffe. Ale nie wszystko do razu.P.S.: Nie jestem pewien, wydaje mi się, ze rozwadnianie trunków to zwyczaj angielski (Watsonie ! Daj mu brandy z wodą) a nie szkockiU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jedynym rozsądnym przepisem jak pić whisky jest...Pij tak aby sprawiało ci to przyjemność - to wszystko i nie ma co filozofować ,woda jak ktoś lubi...czemu nie?Może tylko zwykły, siarczysty blended najlepiej wciągać z lodem lub colą w zadymionym barze albo z gwinta na rybach, przy ognisku ,w deszczu itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Szkoda ze watek o komunie zostal zablokowany , pisze na Grants bo chce cos od siebie dodac , za komuny najlepszy to byl chlebek smaczny i kruchy , teraz to jest chleb i nic wiecej , ale jest jeszcze BOMBAY GIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 za komuny najlepszy to byl chlebek smaczny i kruchy , teraz to jest chleb i nic wiecej Absolutnie się nie zgadzam, że teraz to jest jakiś gorszy - to zwykły mit. Mam w okolicy trzy piekarnie/sklepy a w każdej z nich co najmniej z 10 gatunków chleba, do wyboru do koloru; na zakwasach, różne razowe itd. Sorry za off, choć whisky...może być dla niektórych chlebem powszednim, a dla innych np. żoną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 jezdzilem dzisiaj za zakupami po Wietrznym Miescie i widze sklep www.binnys.com ...co tam mysle wstapie se i popatrze ...z waszych degustacji zapietalem tylko Bushmillsa ...no i wzialem do sprobowania 16 letniego ...79,99$ kosztowal ...kiedy to nastapi ?...nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 jezdzilem dzisiaj za zakupami po Wietrznym Miescie i widze sklep www.binnys.com ...co tam mysle wstapie se i popatrze ...z waszych degustacji zapietalem tylko Bushmillsa ...no i wzialem do sprobowania 16 letniego ...79,99$ kosztowal ...kiedy to nastapi ?...nie mam pojecia Pewnie jak w przyszłym sezonie będziesz oblewał rekordowego pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 noooo Darku szansa jest , ten rok pokazal potencjal i wieeeele tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no...musialem przytestowac tego Bushmillsa i stwierdzam ze z whisky nic lepszego nie testowalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no...musialem przytestowac tego Bushmillsa i stwierdzam ze z whisky nic lepszego nie testowalem ... A ONI nic tylko o gorzale, sorki o whisky <_< Tak tylko żartuję, dobry trunek to wiadomo, nic lepszego nie ma na tym łez padole, szczególnie jak się jest w pewnym wieku Pozdrawiam wszystkich rówieśników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ...jak sie jest w pewnym wieku... cos w tym jest Januszu dodal bym tylko ze jest jeszcze innych troche rzeczy tez na tym pieknym poziomie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 nastepna do testowania kupie Tullamore Dev ...Pepe mi ja zalecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 WitamFaktycznie, wybrales zacny trunek. Bushmills to moja ulubiona whiskey, jednak ja rzadko pijam taka stara. Polecam natomiast blackbusha. Moim zdaniem najlepsza popularna whiskey.Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie wiedzialem ze tu tyle smakoszy jest Ja z Maltow lubie 12letnia Glenfiddich a z Blendow to: Johnny walker Black label,Ballentines. Od czasu do czasu Jack Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 WitamFaktycznie, wybrales zacny trunek. Bushmills to moja ulubiona whiskey, jednak ja rzadko pijam taka stara. Polecam natomiast blackbusha. Moim zdaniem najlepsza popularna whiskey.Pozdrowka Dzieki za -porady- ...dzis zamawialem steki w wloskiej restauracji i zagadalem [ przypominam ze nie mowie po angielsku ] nieznajomego Irlandczyka gratulujac im swietnej whisky ...popatrzyl mi w oczy i wymowil jedno slowo ...Bushmills... Gugcio ...ladnie to okresliles ...-smakoszy- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 nastepna do testowania kupie Tullamore Dev ...Pepe mi ja zalecil Tullamore Dew to też dobra whiskey. Chociaż ja osobiście pijam ją rzadko. I nawet jak już ją piję, to w kawie. Moim zdaniem świetny dodatek do Irish Coffee, chociaż ja dodaje do normalnej czarnej. Nie ma nic lepszego niż taki mix w chłodny i często deszczowy jesienny poranek pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tullamore to jedyne coś dobrego z IE co lubi podróżować nie jest to ukochany Killbeggan, ale z braku laku i tullmorką się obskoczy.Ostatnio - Chivas Regal, utwierdza mnie w tym, ze szkocka to nie do końca moja bajka (po za wyjątkiem od Bujo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tullamore to jedyne coś dobrego z IE co lubi podróżować nie jest to ukochany Killbeggan, ale z braku laku i tullmorką się obskoczy.Ostatnio - Chivas Regal, utwierdza mnie w tym, ze szkocka to nie do końca moja bajka (po za wyjątkiem od Bujo).Ze szkockich mieszanych Chivas może co najwyżej nogi umyc Dimple ! Nawet pietnastce, nie wspominając o starszych.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tullamore to jedyne coś dobrego z IE co lubi podróżować nie jest to ukochany Killbeggan, ale z braku laku i tullmorką się obskoczy.Ostatnio - Chivas Regal, utwierdza mnie w tym, ze szkocka to nie do końca moja bajka (po za wyjątkiem od Bujo).Ze szkockich mieszanych Chivas może co najwyżej nogi umyc Dimple ! U.łojtam, pudełko ładne było, z muchą łososiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ale ja wlasnie stwierdzam ogromna roznice na korzysc Bushmilla ...bo jakis czas temu Chiwas u mnie goscil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja szkockiej nie pijam wogłóle. No chyba że wspominany przez Ciebie Chivas od czasu do czasu. Kocham irlandzką, lubię też burbona wild turkey, ale ciężko u mnie kupić.Tak czy inaczej Sl?inte! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi