jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dobrze zes to zdiecie wstawil , troche edukacji mnie nie zaszkodzi ...otoz u mnie stoi Bushmill -single malt 16 - ...ktory lepszy jest drogi Peresado ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja szkockiej nie pijam wogłóle. No chyba że wspominany przez Ciebie Chivas od czasu do czasu. Kocham irlandzką, lubię też burbona wild turkey, ale ciężko u mnie kupić.Tak czy inaczej Sl?inte! Uploaded with ImageShack.usTo dla mnie szklaneczkę poproszę, ale bez lodu na Boga!u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 witam!tak jak pisałem, ja takiego single malta pijam rzadko. to doskonała whiskey, ja jednak wolę blackbusha. moje plebejskie gardło nie doceni takiego zacnego destylatu. black bush z tego co się orientuje leżakuje w beczkach po sherry. stąd jej ciemniejszy kolor i ciekawy smak. dla minie to numero uno pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 T (po za wyjątkiem od Bujo). Bo Bujo wie co dobre :D Probowales juz cos z wczorajszej dostawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja szkockiej nie pijam wogłóle. No chyba że wspominany przez Ciebie Chivas od czasu do czasu. Kocham irlandzką, lubię też burbona wild turkey, ale ciężko u mnie kupić.Tak czy inaczej Sl?inte! Uploaded with ImageShack.usTo dla mnie szklaneczkę poproszę, ale bez lodu na Boga!u. prosty chłop ze mnie. pijam z lodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 witam!tak jak pisałem, ja takiego single malta pijam rzadko. to doskonała whiskey, ja jednak wolę blackbusha. moje plebejskie gardło nie doceni takiego zacnego destylatu. black bush z tego co się orientuje leżakuje w beczkach po sherry. stąd jej ciemniejszy kolor i ciekawy smak. dla minie to numero uno pozdrówkaciekawe , ciekawe ...poszukam w takim razie tego zacnego Trunku chcialbym dodac ze u mnie mieszanie z czymkolwiek [ kawa,herbata, drinki, lod ] nie wchodzi absolutnie a rachube ...to jest profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 T (po za wyjątkiem od Bujo). Bo Bujo wie co dobre :D Probowales juz cos z wczorajszej dostawy?Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 witam!single malta nie ośmielił bym się wymieszać z czymkolwiek.natomiast popularną whiskey i owszem. pijam ją tak jak piją ja czerwonogębni farmerzy w pubie w mojej wiosce pozdrówka ps.zwiedzałem kiedyś destylarnię w Bushmills. podczas degsutacji whiskey podają w kieliszkach do sherry.wiec prawdę mówiąc nawet popularne niskie szklanki to trochę profanacja pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 prosty chłop ze mnie. pijam z lodem... Dobra, dobra, Ty mi tu Greka nie udawaj Od lodu jak i od cukru w kawie można sie odzwyczaićU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Peresada prosze podaj mi ile rodzaju tego Bushmillsa jest bo nie lapie sie w tym ...jezeli mozesz a moze jakis polski link o whisky ktos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A może by tak tytuł wątku zmienić; np. Grants scoth AA dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Peresada prosze podaj mi ile rodzaju tego Bushmillsa jest bo nie lapie sie w tym ...jezeli mozesz a moze jakis polski link o whisky ktos wie ? WitamOd najtańszej:Orginal, blackbush, malt 10, malt 16, malt 21No i poza glownym nurtem od czasu do czasu jakies special edition Po wiecej info udaj sie na www.bushmills.comPozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dzieki ...co to jest ten -oryginal- ...bo te reszte pojmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 witam!orginal to ta popularna najtańsza zwana czasem białą (nie oznacza ze najgorsza) pierwsza od lewej. też ją lubię, piłem również te single malty(wszystkie trzy), ale i tak moja ulubiona i tak jest blackbush.orginal jak i blackbush to blended whiskey.pozdrówka jako ciekawostkę dodam ze bushmills przez irlandczyków często nazywana jest protestancką whiskey, w odróżnieniu od na przykład jamesona która określają mianem katolickiej. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mógłbyś ostatnie rozwinąć? Ja ze swej strony, polecam każdemu: nawet w jakiś sklepach netowych można zakupić w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 witam!chodzi pewnie o pochodzenie, wiesz bushmills antrim - jameson dublin, chociaż coś tam czytałem że John Jameson był szkockim protestantem, a pierwszą whiskey z bushmills pędził jakiś katolik.to pewnie takie tylko gadanie. faktem natomiast jest że taki stereotyp funkcjonuje szczególnie wśród irlandzkich emigrantów w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Peresada spytaj Kuby jaką whisky smakowaliśmy na Dunajcu .Polskiej produkcji Ci ona była .Zacna, smakowita, gładko wchodziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Otwieram drzwi, a tam szklaneczka już czeka Oj, dobre to było, natchnęło mnie do produkcji w tym roku.Z tym ze to inny klimat zupelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kuba a węgierski też niczego sobie był .Jesienią na Dunajcu pod 3-ma wypadało by się spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tego: Się zachciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dzieki chlopaki ...pieeekny temat ...dla smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tego też ale wspólnego spotkania bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 co prawda ryba dziś nie biła, ale i tak było fajnie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 W ustach tego nie miałem ale wygląda na taką co dobrze sponiewiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Peresada !!! myslalem o takim samym zdieciu i podeslac do Bushmillsa ...moze cos podesla ...mozesz wstawic to na ich stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi