jbk Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kupić na pewno mo?źna we Włoszech bo to włoska firma ale produkcja Chiny. Na pewno na necie gdzieś jest dostępna. Wodoszczelna , nawet bardzo. Aparat fotograficzny mam na smyczy zało?źony przez szyję i le?źy zawsze w bocznej kieszeni. W czasie deszczu po smyczy woda wlewa się do kieszeni i nie wypływa . Jestem z niej zadowolony. Mankiety z neopranu,kaptur z usztywnieniem z przodu.No i mało zajmuje miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Na prawdziwy deszcz jest tylko jeden naprawdę nieprzemakalny zestaw: wodery + OP1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @kwasik nie chciałbym po całodniowym łowieniu wracać z Tobą w jednym samochodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Na prawdziwy deszcz jest tylko jeden naprawdę nieprzemakalny zestaw: wodery + OP1.Te?ź tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @kwasik nie chciałbym po całodniowym łowieniu wracać z Tobą w jednym samochodzie Zastanawiałem się, czemu ?źona przestała ze mną jeździć na ryby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tego nie wiem Autor wątku coś wspominał o oddychalności mo?źe te?ź ma takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 opcja:sztormiaki ?źeglarskie Heni Lloyd, musto - serie offshore, łowię ryby z ł?łdki od czerwca, chodzę w nim na l?łd, łowię na morzu je?źdzę na nartach itd. kupując zestaw kt?ły wykorzysujesz na maxa mo?źna wydać trochę więcej zamiast kupować 3 kurtki: na ryby inna narty inna itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 @kwasik nie chciałbym po całodniowym łowieniu wracać z Tobą w jednym samochodzie Odświeżę wątek...@kwasik...Nick zależny od ubioru? Oczywiście żart...https://www.decathlon.pl/ponczo-kieszonkowe-id_8300253.htmlKtoś używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja nie użytkuję ale mogę Ci powiedzieć jak to funkcjonuje , tak jak byś worek foliowy albo reklamówkę plastikową na grzbiet sobie zarzucił a po jedno lub dwukrotnym użyciu - do śmietnika Awaryjnie - pewnie się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Akurat nie ten model, ale podobne używałem kiedyś w górach, kupione u "górali" na straganach. Jedyną wadą było oddychalność na poziomie 0 . Zwijało się do małych rozmiarów i spokojnie mieściło się w bocznej siatkowej kieszeni plecaka. To z linku wygląda porządniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Odświeżę wątek...@kwasik...Nick zależny od ubioru? Oczywiście żart...https://www.decathlon.pl/ponczo-kieszonkowe-id_8300253.htmlKtoś używa?już lepszy jest z poprzedniej strony który podlinkowałem http://jerkbait.pl/topic/36085-komplet-nieprzemakalny/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuraj Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zobacz wątek wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi