january Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Właśnie widziałem we wtorek pierwszy raz slidery Salmo.Sebek miał rację są inne i super!!!Moje mi się bardziej podobają,mają bardziej rybi kształt.Szeroka głowa powoduje ,że pływające Jerki zanurzają i kolebią na boki.Już wpadlem na pomysł, aby zrobic model 11cm dwuczęściowy.Dziś zabieram się za robotę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 SUper January! Czekamy na owoce pracy dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie tak prędko!Od pomysłu do prototypu mija około 3 tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 to i tak predko tak czy siak czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 @january 3 tygodnie razem z malowaniem i lakierowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ano,no może miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 to bardzo dlugo ale sa efekty jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cześć,Również uważam, że podobieństwo jest ... właściwe nie ma go. Jerki bardzo mi się podobają. Oczywiście zrobiłbym większe modele - np. 10cm i 12cm. Być może nawet warto by zaryzykować i wykonać takiego 14cm. Jauary wiem, że Twój rodowód to woblerki pstrągowe (jeśli się nie mylę) i trudno Tobie wyjść z czymś większym ale uwierz mi, że o wiele większą popularnością będą się cieszyły o wiele większe jerki - powyżej 10cm. Wtedy dopiero zaczyna się prawdziwe jerkowanie. Jak inni czekam na zdjęcia przynęt boleniowych. Prosimy o umieszczenie zdjęć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chyba coś przeoczyłeś,zdjątka już dawno są do ogladania w temacie boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabson Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 witam... mogl bys mi udzielic pare rad dotyczczacych zrobienia jerka? odp na maila memo13@buziaczek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Grabson poszukaj tu: http://jerkbait.pl/?p=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no przynety naprawde robia wrazenie, ciekaw jestem jak pracuja. ciekawi mnie bardzo z czego robisz grzechotke, to ze zatopiona w piance to juz wiem, ale jakies konktety? zdradzisz sekret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi