kogut Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dziś TRÓJKA stanęła na wysokości zadania, cała audycja od 6:00 do 12:00 z muzyką tylko Zbyszka. :clappinghands: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Polecam tą audycję. Słuchając łzy lecą. Pogrzeb 30 maja o godzinie 14 w kościele Św. Piotra i Pawła. Do końca skromny do końca człowieczy. Pochowany będzie w grobie rodzinnym. Teraz moja kolej powiedzieć, Zbychu będziesz żył w moim sercu do końca aż się spotkamy i zagramy razem na trąbce którą i ja kocham. Tym razem w anielskim chórze. http://www.tvn24.pl/krakow,50/pogrzeb-zbigniewa-wodeckiego-30-maja-w-krakowie,742559.html Edytowane 24 Maja 2017 przez szczupak1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 I tak kres Jego dobiegł końca.Dziś leży w grobie nie Zagra nam, lecz ja go w sercu na zawsze mam. Pogrzeb był niesamowity godny największego z największych.Gdy ludzie zaczęli bić brawo serce rozrywał ból, straszny ból !!!!!!!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Podczas gali KSW na "narodowym" uczczono chwilą ciszy pamięć o Panu Wodeckim. Pokazano jego zdjęcia i "My Way" w jego wykonaniu ... łzy same mi pociekły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 http://muzyka.interia.pl/koncerty/news-jubileuszowa-trasa-zbigniewa-wodeckiego-bedzie-kontynuowana,nId,2405909 Ja do dziś jako także były muzyk gdy słucham Jego piosenek to płaczę.Ehh lżej mi będzie odchodzić bo sam jestem bardzo chory.Cóż takie jest to nasze życie na tym łez padole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Mimo poczucia ogromnej straty nie chciałem nic tu pisać, sam przeszedłem taką operację niespełna 10 m-cy temu, i co i nic !Zbyszek miał mniej szczęścia albo trafił na paskudny zbieg okoliczności ...Pozostaje tylko żal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi