Skalaar Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kolejna przykra wiadomość ze świata kultury, zmarł Roger Moore aktor znany najbardziej z roli Jamesa Bonda i "Świętego".. Osobiście bardzo go lubiłem za dystans do odgrywanego bohatera..mój ulubiony agent 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Nic nie trwa wiecznie ... oprócz Bonda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Szkoda człowieka.Choć ja pierwszy raz go spotkałem za małolata w książce Nienackiego,,Pan Samochodzik i Złota rękawica" i powiem wam ,że inaczej sobie go wyobrażałem Ale do dziś lubię Bondy z nim,zwłaszcza "MOONRAKER" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Lubiłem go mój imiennikPawdziwy dystyngowany Bond został zagrany przez dwóch aktorów-Sean'a Connery i właśnie Roger'a Moore'a. Dwa przykłady ludzi z zasadami z krwi i kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Kurna, jako młody chłopak chłonąłem wszystkie Bondy, obejrzałem wszystkie filmy z tej serii. Connery i Moore stworzyli wzorcowe wręcz role. Żal . Z takimi stratami odchodzi też cząstka naszego dzieciństwa i młodości Edytowane 23 Maja 2017 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 ale czarna seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Ale słabe to jest Naprawdę jakaś seria na wybitnych ludzi kultury. Nie może tak polityków zabierać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Nie może tak polityków zabierać? Złego diabli nie biorą niestety ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 [*] Znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dla mnie typ najprzystojniejszego faceta na świecie. Takiego Go pamiętam, jak oglądałem Świętego.Byłem wtedy przedszkolakiem. O Bondzie nie wspomnę.Tylko Roger z tą swoją mimiką i słownymi ripostami mógł tak zagrać.Pamiętam też Ivanhoe i Jego fajną rolę w filmie Ucieczka na Atenę wraz z Tellym Savalasem (Kojak), Claudią Cardinale i Davidem Nivenem. Roger R.I.P. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi