BACIAR Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam , Jaco , obie są świetne. Na tej ze szczupłym świetne światło i kontrast - bardzo mi się podoba. Jeszcze jakby twarz była widoczna (emocje) byłoby wzorowo. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Cos z czarnym tłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bardzo dobrze! Dzięki i zapraszam kolejne osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dziękuję za kolejne C&R! Ładny kolecek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jaco, fota z sumem THE BEST !!! Pozdro i gratki dla Wszystkich ! Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Wrzesniowa kapiel aparatu: Edycja: Rady wzialem sobie do serca i poprawilem fotke. Arek mowi, ze teraz jest QL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Baaaardzo ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 o Luko piękna fotka. Jak Remek wyciągnie jeszcze nieco nieba, to fota nabierze dramaturgii... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @LukomatMateusz podał mi pomysł, więc mam pytanie : mo?źna pogrzebać przy Twojej fotce ? PZDRZandeix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jasne. Ja juz troche stracilem zapal do tej fotki jak juz zreszta pisalem do Patu na priva. Mam kilkadziesiat innych do obrobienia, a PS-owanie to nie jest moje ulubione zajecie. Zatem do dziela mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @Baloo i Zanderix, dzieki za sluszne uwagi. Chyba brakuje mi odwagi przy obrobce. Trzeba bedzie nad tym popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A ja dostanę finalną wersję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Arku, ciekawa wersja, ale wydawało mi się, ?źe na oryginale była mniej rozmyta linia wody, kt?łra dawała fajne odcięcie podwodnego świata i tego lądowego... ale mo?źe mnie pamięć zawodzić.Niebo jest ju?ź super... To taki fajny eksperyment wychodzi. Kilku facet?łw ma swoją wizję, a efektem finalnym będzie ładnie wyciągnięte foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @Luko - są suwaki, trzeba korzystać. Nie ma w tym nic złego. Trzeba tylko zachować umiar, aby nie przerysować rzeczywistości i nie robić plastiku. Czasem niepozorne zdjęcie, po drobnej korekcie oddaje znacznie więcej emocji. @Patu te?ź coś o tym mo?źe powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Arku, ciekawa wersja, ale wydawało mi się, ?źe na oryginale była mniej rozmyta linia wody, kt?łra dawała fajne odcięcie podwodnego świata i tego lądowego... ale mo?źe mnie pamięć zawodzić.Niebo jest ju?ź super... To taki fajny eksperyment wychodzi. Kilku facet?łw ma swoją wizję, a efektem finalnym będzie ładnie wyciągnięte foto. Ale ja paluch?łw w tej wersji nie maczałem - moje było bardziej plastikowe - Luko sam je poprawiał - ja tylko lekkie ?źaluzje podałem PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 - moje było bardziej plastikowe PZDRZanderix Arku, nie czepiajmy się sł?łw... to tylko takie wyolbrzymienie na potrzeby zrozumienia tematu... Ka?źdy wie o co chodzi. Foty są fajne i ju?ź... jak mi w końcu dziecko pozwoli to siądę do kompa i czegoś poszukam w niepublikowanych zbiorach. mo?źe jeszcze dorzucę swoją cegiełkę do ostatnich miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Tak sie wlsnie zastanawialem nad regulaminem ?Czyli wstawiamy obrobione a do remka ida w orginale ? 4. Zdjęcia źr?łdłowe nale?źy przesłać w oryginale (bez obr?łbki własnej oraz kadrowania). pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Poproszę o zdjęcia. Jeszcze pozostało trochę dni ale .... Termos,Biorę pod uwagę zdjęcia, kt?łre mi uczestnicy przesyłają - trudno dociekać czy JPG został obrobiony czy nie. Niekiedy oczywiście ewidentnie widać, ale ... procesu nie odwr?łcę. Niestety niekiedy bywa tak, ?źe obr?łbka psuje zdjęcie bo p?łźniej trudno ją przenieść na papier więc zalecam nie tykanie fotografii. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dziekuje za odpowiedz -przyjalem i zrozumiane oczywiscie .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Jeszcze cieple z przed dwoch godzin .Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kiedyś wsp?łlnie z Kamilem popełniliśmy PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Że się tak wyra?źę.....KOZACKA, Panie Arkadiuszu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dzięki za kolejne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Proszę, proszę, nie wiedziałem ?źe w Nogacie ?źyją sobie bolenie.wujekfotka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi