Wędkarz87 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ojjj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 C?ł?ź... ryba wygląda, jakby wszystkie doczesne problemy miała ju?ź za sobą... ?źywy szczupak poło?źony w ten spos?łb fiknąłby koziołka i byłoby po pozowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Proszę, proszę, nie wiedziałem ?źe w Nogacie ?źyją sobie bolenie.wujekfotka bardzo fajna Kilka jest ju?ź bardzo bardzo - słyszałem z wiarygodnych źrodeł o 70+ . Te większe to uciekinierzy z Wisły , maluchy to wydaje mi się wyklute w Nogacie autochtony. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ja regulamin przeczytałem i znam Niezmiernie mnie to cieszy, przeczytej jeszcze tytuł wątku i pierwszy post - ze zrozumieniem, a potem odpowiedz sobie na pytanie: co mna wsp?łlnego szczupak złowiony na paprocha, poło?źony na pniaku z ideą C&R. Pozdrawiam,k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Chyba w galaretę... http://forum.pzw.gda.pl/viewtopic.php?t=1341&postdays=0& amp;amp ; amp;postorder=asc&start=0 Oj nie lubimy takich ściem z pysk?łwką do jednego z najwięcej dających od siebie user?łw...3 co wyskakuje w google jako okno szczupak kolbud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Chyba w galaretę... http://forum.pzw.gda.pl/viewtopic.php?t=1341&postdays=0& amp; amp;amp ; amp;postorder=asc&start=0 Oj nie lubimy takich ściem z pysk?łwką do jednego z najwięcej dających od siebie user?łw...3 co wyskakuje w google jako okno szczupak kolbud... Złap za rękę, a powie ?źe to nie jego ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Chyba w galaretę... http://forum.pzw.gda.pl/viewtopic.php?t=1341&postdays=0& amp; amp; amp;amp ; amp;postorder=asc&start=0 Oj nie lubimy takich ściem z pysk?łwką do jednego z najwięcej dających od siebie user?łw...3 co wyskakuje w google jako okno szczupak kolbud... Złap za rękę, a powie ?źe to nie jego ręka. Bo tego dnia woda w jeziorze była jak...galareta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Oj nie ładnie, nie ładnie. RemkuDzieki mojemu dzisiejszemu Kamratowi, udało sie co nieco ustrzelic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Marcel, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Te?ź se weznę wystartuję Zdjęcie archiwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chyba zrobię przegląd swojego archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jeszce kilka dni. Zachęcam do udziału! Archiwum - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Oj nie ładnie, nie ładnie. RemkuDzieki mojemu dzisiejszemu Kamratowi, udało sie co nieco ustrzelic. Pikne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fajne ryby i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mo?źe spodoba się Wam: Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jeszcze dwie propozycje: Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 I ostatnia fota, zgodnie z regulaminem: Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 I ostatnia fota, zgodnie z regulaminem: Bartek Bartek masz mo?źe troszkę większą wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jasne, ?źe mam, tutaj musiałem zmniejszyć wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A to ja te?ź wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ciekawe ujęcie, ciut gorzej chyba ze stroną techniczną (subiektywnie). Szkoda, pewnie byłoby jednym z faworyt?łw - bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Padało, było z 5-8 stopni i tak jakoś wyszło Mo?źe dalo by się poprawić w czymś ale ja sie nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 jest good Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W imieniu łowcy i właściciela fotografii Krystiana.IMHO, te jest najlepsze... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi