admin Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam,Konkurs Kalendarz Catch and Release jerkbait.pl 2012 mamy ju?ź na końc?łwce - pozostał jeszcze jeden konkurs. Niniejszym chciałbym Was wszystkich zaprosić do głosowania na najelpsze zdjęcia miesięcy lipiec oraz sierpień. Wszystkie konkursowe zdjęcia zamieszczone zostały w naszej jerkbaitowej galerii pod adresem http://jerkbait.pl/gallery/thumbnails.php?album=11. Głosowanie trwa do 18.09.2011. Zapraszam wszystkich! Od Was zale?źy, kt?łre zdjęcia zostaną wybrane do kalendarza. PozdrawiamRemek Konkursowe zdjęcia:1. Baciar 2. Guzu 3. Hlehle 4. Jbk666 5. Lukomat 6. Patu 7. Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Tylko 7 głos?łw? Proszę szanownego grona .......!!! Uprasza się o aktywność - co najmniej taką jak w dziale sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Glos oddalem na 7 , mogla by sie usmiechnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Remku, a dlaczego brak info o głosowaniu na priv jak było przy zeszłorocznych głosowaniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Remku, a dlaczego brak info o głosowaniu na priv jak było przy zeszłorocznych głosowaniach?? rozumiem, ?źe na maila wysyłane? Na razie chciałem zobaczyć jakie jest zaanga?źowanie forumowicz?łw w tworzenie kalendarza. Niestety, jak widzę, zdecydowanie większe w sprzeda?ź na giełdzie (Sprzedam) ni?ź na oddanie jednego głosu (czyt. 3 kliknięć). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Remku, pieniądz zawsze będzie rządził światem, nawet tym wędkarskim Tak, chodziło mi o maila Dla mnie to taka przypominajka (i pewnie dla tych co buszują w dziale Sprzedam te?ź ) tymbardziej , ?źe w tym roku takie głosowanie jest raz na 2-3 m-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mi jeszcze brakuje fajnej foty wypuszczanego du?źego sandała, ale mam nadzieję ?źe jesień przyniesie takie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mi jeszcze brakuje fajnej foty wypuszczanego du?źego sandała, ale mam nadzieję ?źe jesień przyniesie takie zdjęcie. Janek, sandał był całkiem zacny tylko fotka niekoniecznie jest fajna Wstawiłem ją właśnie dlatego, ?źe coraz rzadziej mo?źna oglądać tę rybę na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wiem ?źe był zacny, zdjęcie w sumie ciekawe, ale moim zdaniem nie wyszło do końca jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wiem ?źe był zacny, zdjęcie w sumie ciekawe, ale moim zdaniem nie wyszło do końca jak powinno. Nie chciał pozować i wyskoczył z rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jeśli ju?ź Koledzy pozwalają sobie na komentarze, to r?łwnie?ź sobie pozwolę. Bardzo przyjemne foto z sumkiem puszczonym z pływadła! Nadmienię, ze zagłosowałem na inne zdjęcie i nie przedstawia ono wypuszczania bolenia! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jeśli ju?ź Koledzy pozwalają sobie na komentarze, to r?łwnie?ź sobie pozwolę. Bardzo przyjemne foto z sumkiem puszczonym z pływadła! Nadmienię, ze zagłosowałem na inne zdjęcie i nie przedstawia ono wypuszczania bolenia! PozdrawiamGrzesiek Ja te?ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A ja zagłosowałem właśnie na zdjęcie z wypuszczaniem bolenia .Jest The Best!!!!!!!!!!! Nad wodą te?ź powinno być pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A ja zagłosowałem właśnie na zdjęcie z wypuszczaniem bolenia .Jest The Best!!!!!!!!!!! Nad wodą te?ź powinno być pięknie . Dokładnie Jozi, bo co to za kalendarz bez Moniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ja głosuję na Monię...tzn. na Wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dokładnie, kalendarz winien mieć swoją piękną oprawę .Ktoś się z tym nie zgadza <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 tak sobie mysle, ze gdyby baciar sobie zafundowal implantaty i troche dluzsza fryzure, to z cala pewnoscia mialby wieksze szanse ja glosowalem na szczupaka, to kwintesencja C&R wsrod zaproponowanych fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Pitt nie pierwszy raz się z Tobą zgadzam.... Na zdjęciu @Wujka brakuje mi uśmiechu, radości... reszta jest niemal doskonała. A fotka ze szczupłym jet pełna.... Remek ją minimalnie podkadruje i będzie miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Baloo nie bijesz punkt?łw u Wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Zagłosowałem ale nie wiem do końca na kogo lub na co Wujek ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jak ju?ź się wywiązała burzliwa dyskusja nt. kto na co głosował, to wtrącę swoje dwa grosze. Monika jak zwykle piękna i zdjęcie jest zwykłe, normalne, jak na rybach. Bardzo mi się podoba. Tym razem jednak zdjęcie Lukomata urzekło mnie najbardziej. Mo?źe dlatego, ?źe łososiowate to dla mnie najpiękniejsze ryby i, co bardzo wa?źne dla mnie, jest w wodzie i nie widać łowcy. Ryba i jej wypuszczenie jest gł?łwnym tematem kalendarza.To tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jak ju?ź się wywiązała burzliwa dyskusja nt. kto na co głosował, to wtrącę swoje dwa grosze. Monika jak zwykle piękna i zdjęcie jest zwykłe, normalne, jak na rybach. Bardzo mi się podoba. Tym razem jednak zdjęcie Lukomata urzekło mnie najbardziej. Mo?źe dlatego, ?źe łososiowate to dla mnie najpiękniejsze ryby i, co bardzo wa?źne dla mnie, jest w wodzie i nie widać łowcy. Ryba i jej wypuszczenie jest gł?łwnym tematem kalendarza.To tyle z mojej strony.Z mojej ty?ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wy się tu tak chwalicie a to od razu widać komu kobity a komu ryby w głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wybaczcie, ale zdjęcie z Moniką jest najlepsze, kto sądzi inaczej musi być innej orientacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wy się tu tak chwalicie a to od razu widać komu kobity a komu ryby w głowie ... sie akurat nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi