kryst Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Kolego, Monika, dla mnie, jest jedną z najpiękniejszych kobiet, kt?łre spotkałem w swoim ?źyciu. Dane mi było spotkać ją i spędzić z nią (i z Jankiem) trochę czasu. Mogę tylko wydawać z siebie ochy i ahy. Jednak, ka?źdy z nas pisze o zdjęciach do kalendarza. Gratuluje Jankowi i Monice zwycięstwa, lecz pozostanę przy swoim zdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem No i wyszło najsprawiedliwiej - dwie najlepsze fotki zwycię?źyły.Na jedną przyjemnie się patrzy , a druga prezentuje C&R w czystej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Głosowanie trwa do 18 września, jeszcze wszystko mo?źe się zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem No i wyszło najsprawiedliwiej - dwie najlepsze fotki zwycię?źyły.Na jedną przyjemnie się patrzy , a druga prezentuje C&R w czystej formie w czystej formie ale się uśmiałem Przecie?ź niewiasta nie zanieczyszcza mentalnie c&RMam dylemat i z chęcią obejrzałbym fotkę nr 1 i 7 w kalendarzu, pierwszą wiadomo dlaczego a drugą- bo za mało dziewczyn łowi, niech zmieniają stereotyp ze wędkarswo jest tylko dla spoconych flanelowych samc?łw w gumofilcach Moze jakaś reedycja kalandarza bo taki szczupak formatu podkładu pod szyny kolejowe powinien być gdzieś wydrukowany. Zresztą moze @Remek zrobi kiedyś podsumowanie np na 10 lecie forum i wtedy jakieś okazyjne wydawnictwo się druknie:) o sprawdzam i widzę, ?źe number 7 prowadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem No i wyszło najsprawiedliwiej - dwie najlepsze fotki zwycię?źyły.Na jedną przyjemnie się patrzy , a druga prezentuje C&R w czystej formie w czystej formie ale się uśmiałem Przecie?ź niewiasta nie zanieczyszcza mentalnie c&RMam dylemat i z chęcią obejrzałbym fotkę nr 1 i 7 w kalendarzu, pierwszą wiadomo dlaczego a drugą- bo za mało dziewczyn łowi, niech zmieniają stereotyp ze wędkarswo jest tylko dla spoconych flanelowych samc?łw w gumofilcach Moze jakaś reedycja kalandarza bo taki szczupak formatu podkładu pod szyny kolejowe powinien być gdzieś wydrukowany. Zresztą moze @Remek zrobi kiedyś podsumowanie np na 10 lecie forum i wtedy jakieś okazyjne wydawnictwo się druknie:) o sprawdzam i widzę, ?źe number 7 prowadzi.... Przecie?ź ju?ź było powiedziane, ?źe dwie fotki wylądują w kalendarzu. A odnośnie zanieczyszczania, to wręcz przeciwnie ... tylko, ?źe ja tam nie widzę C&R. W zasadzie to musiałem się trochę poprzyglądać zanim bolenia ujrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nie tylko Ty...... Ale to zdrowy objaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 P.S. a to zamuliłem i nie doczytałem o 2 fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam , Dzięki za Wasze głosy! Tak aby był jakiś przerywnik w słowie pisanym...konkursowa metr?łweczka przed wodowaniem. Wstawiam bynajmniej nie po to by uzyskać wyborczą przewagę , ale dla zobrazowania jak r?ł?źnie mo?źe wyglądać ta sama ryba w r?ł?źnych warunkach oświetleniowych i odmiennej ekspozycji PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To mamy ju?ź oficjalnych zwycięzc?łw! Gratulacje dla Wujka i Baciara! Dziękuję uczestnikom oraz głosującym. Pozdrawiam wszystkich serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Na zdjęciu @Wujka brakuje mi uśmiechu, radości... reszta jest niemal doskonała...Sp?łjrzmy na to z innej strony - Monika jest zatroskana rybostanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dziękujemy wszystkim za oddane głosy pozdrawiamyMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi