Skocz do zawartości

GŁOSOWANIE - Kalendarz "Catch and Release" - jerkbait.pl 2012 - LIPIEC oraz SIERPIEŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego,

Monika, dla mnie, jest jedną z najpiękniejszych kobiet, kt?łre spotkałem w swoim ?źyciu. Dane mi było spotkać ją i spędzić z nią (i z Jankiem) trochę czasu. Mogę tylko wydawać z siebie ochy i ahy.

Jednak, ka?źdy z nas pisze o zdjęciach do kalendarza. Gratuluje Jankowi i Monice zwycięstwa, lecz pozostanę przy swoim zdaniu. :mellow:

Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki :D wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem

No i wyszło najsprawiedliwiej - dwie najlepsze fotki zwycię?źyły.

Na jedną przyjemnie się patrzy , a druga prezentuje C&R w czystej formie :D

w czystej formie ale się uśmiałem :D

Przecie?ź niewiasta nie zanieczyszcza mentalnie c&R

Mam dylemat i z chęcią obejrzałbym fotkę nr 1 i 7 w kalendarzu, pierwszą wiadomo dlaczego a drugą- bo za mało dziewczyn łowi, niech zmieniają stereotyp ze wędkarswo jest tylko dla spoconych flanelowych samc?łw w gumofilcach :lol:

Moze jakaś reedycja kalandarza bo taki szczupak formatu podkładu pod szyny kolejowe powinien być gdzieś wydrukowany. Zresztą moze @Remek zrobi kiedyś podsumowanie np na 10 lecie forum :D i wtedy jakieś okazyjne wydawnictwo się druknie:)

o sprawdzam i widzę, ?źe number 7 prowadzi....

Ale zwycięzcami są przecie?ź dwie fotki :D wybieramy de facto dwa zdjęcia - jednym głosem

No i wyszło najsprawiedliwiej - dwie najlepsze fotki zwycię?źyły.

Na jedną przyjemnie się patrzy , a druga prezentuje C&R w czystej formie :D

w czystej formie ale się uśmiałem :D

Przecie?ź niewiasta nie zanieczyszcza mentalnie c&R

Mam dylemat i z chęcią obejrzałbym fotkę nr 1 i 7 w kalendarzu, pierwszą wiadomo dlaczego a drugą- bo za mało dziewczyn łowi, niech zmieniają stereotyp ze wędkarswo jest tylko dla spoconych flanelowych samc?łw w gumofilcach :lol:

Moze jakaś reedycja kalandarza bo taki szczupak formatu podkładu pod szyny kolejowe powinien być gdzieś wydrukowany. Zresztą moze @Remek zrobi kiedyś podsumowanie np na 10 lecie forum :D i wtedy jakieś okazyjne wydawnictwo się druknie:)

o sprawdzam i widzę, ?źe number 7 prowadzi....

Przecie?ź ju?ź było powiedziane, ?źe dwie fotki wylądują w kalendarzu.

A odnośnie zanieczyszczania, to wręcz przeciwnie ... tylko, ?źe ja tam nie widzę C&R. W zasadzie to musiałem się trochę poprzyglądać zanim bolenia ujrzałem :lol:

Witam ,

Dzięki za Wasze głosy! Tak aby był jakiś przerywnik w słowie pisanym...

konkursowa metr?łweczka przed wodowaniem. Wstawiam bynajmniej nie po to by uzyskać wyborczą przewagę , ale dla zobrazowania jak r?ł?źnie mo?źe wyglądać ta sama ryba w r?ł?źnych warunkach oświetleniowych i odmiennej ekspozycji

Pozdrawiam

Piotr

post-1636-1348915816,5967_thumb.jpg