kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Cześć! Chcielibyśmy zaprosić Was wszystkich i każdego z osobna wraz z POCIECHAMI na zwody wędkarskie organizowane przez Decathlon Targówek na łowisku specjalnym "Okoń" w Janówku. Zawody odbędą się 25 czerwca. Zbiórka o godzinie 8.00 na łowisku. Wstęp dla każdego dziecka jest WOLNY Gwarantujemy moc atrakcji, super nagrody i niesamowitą atmosferę. Zapisy pod adresem mailowym: jakub.slomka@decathlon.com lub na dziale Natura w sklepie Decathlon Targówek. Serdecznie zapraszamy na tą rodzinną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Mało czasu na zapisy, szkoda ze nie weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Myślę, że miesiąc czasu to dość sporo. Zawody organizujemy w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Myślę, że miesiąc czasu to dość sporo. Zawody organizujemy w weekend Tak to jest jak człowiek czyta w biegu na komórce, pomyślałem że to 05, a nie 06., jednak czasem trzeba zwolnić.Kuba zapisz mojego smyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Lista się powoli zapełnia Gwoli ścisłości. Wstęp jest wolny nie tylko dla samych uczestników, ale też opiekunów, rodziców, braci, sióstr itp. Będą emocje, zabawa, grill ZAPRASZAMY! Edytowane 28 Maja 2017 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jest jeszcze trochę wolnych miejsc Zapraszamy do zapisów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi