Skocz do zawartości

Prośba o pomoc.

Andru77

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwoliłem sobie w imieniu kolegi z Klubu wkleić poniższy apel.

Mam nadzieje, że nikomu nie przeszkadza. Wielu kolegów przerzuca sporo niepotrzebnych gratów po czym i tak trafiają na śmietnik, a są osoby, które bardzo ucieszy drobny sprzęt wędkarski.

Dziękuję w imieniu kolegi jak i jego podopiecznych.

Apel do koleżanek i kolegów wędkarzy !!!
W roku 2015 w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym im. prof. Zofii Sękowskiej w Hrubieszowie powstało Koło Ekologiczno-Wędkarskie, którego zadaniem jest m.in. podnoszenie świadomości ekologicznej i kreowanie zdrowego trybu wypoczynku wśród dzieci i młodzieży niepełnosprawnej. Ponieważ Koło się nam od tego czasu troszeczkę rozrosło, to okazało się, że nie dla wszystkich wystarcza podstawowego sprzętu do nauki wędkowania. Wiele osób już nas wsparło, ale wszystko to jest niewystarczające.
Dlatego zwracam się do koleżanek i kolegów nawet o najdrobniejsze rzeczowe wsparcie naszej inicjatywy. Pewnie w Waszych zasobach znajduje się sprzęt, którego już nie używacie, który zastąpiliście nowszymi modelami, a który mógłby z powodzeniem jeszcze służyć innym. Poszukujemy wędzisk, kołowrotków, żyłek, pokrowców, spławików i wszystkiego innego… Potrzebne są również ubrania (w tym chroniące przed deszczem), kamizelki, kalosze, koszulki, siedziska itp. Za każdą pomoc będziemy bardzo wdzięczni. I Z GÓRY DZIĘKUJEMY !!!

Swoje prezenty możecie przesyłać na adres:
Powiatowy Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczych w Hrubieszowie
ul. Zamojska 16A
22-500 Hrubieszów
z dopiskiem „Wędkarze dzieciom” (wtedy przesyłka trafi do mnie)

Wiem, że jesteście Wielcy !!!
Pozdrawiam !!!
Lech Jurczuk

• Like 3