Night_Walker Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam. Podczas wypad?łw bywa tak, ?źe trzeba łowić w miejscach, gdzie rwie się du?źo przynęt. Mnie dotyka to o tyle boleśnie, ?źe pomimo przenośnego sprzętu do uwalniania przynęt z zaczep?łw, rwę podczas jednego wypadu 3-4 woby. I to mimo 20 funt?łw PP. Potrzeba mi namiar?łw na skuteczne, tanie seryjne woblery na wieczorno-nocne sandacze. Takie od 8 do 10cm, schodzące do 1-1,5 metra. Nie mogą mieć grzechotek - u mnie jak coś grzechocze, to jest omijane przez co wieksze kolczatki Co radzicie? Pozdrawiam,Night Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 jaxon maniak, dorado tender. ostatnio w promocji byly stormy thunderstiki, ale nie wiem czy je jeszcze dostaniesz, ja kupowalem po cenie sklpowej 11,40!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gloog Nike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mo?źesz poszukać odpowiedniego modelu wśr?łd Kenart?łw, tanie i skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Te powinny być tanie jak barszcz, no tylko trzeba troszkę popracować... http://allegro.pl/15-korpusow-oklejonych-w-wersji-orginal-i1 798183113.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 są takie: ,ale te ciut dro?źsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Uklejka Siudaka -polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Fighter z Kenart?łw w wielkości 8cm jest dobry i tani.Sprawdził się na dzikich opaskach z wolniejszym jesiennym nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi