lesiewicz Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam poszukuję zdjęć ryb, takich jak: płoć, wzdręga, ukleja, okoń, lin, strzebla i innych będących w menu drapie?źnik?łw.Wiem ?źe mo?źna znaleźć u wujka google ale niestety nie wszystkie nadają się do moich cel?łw.Zdjęcia powinny być w jak najlepszej rozdzielczości, ryby sfotografowane z boku w całości i najlepiej by były to ryby młode (wielkość dłoni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Przykładowe zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 HejNie wiem czy nie najłatwiej byłoby zrobić je samemu.Przygotować set, tło etc, ułowić i pstryknąć?Ja mam trochę w.w. w akwarium, jednak zrobienie dobrego foto w ruchu i przez szybę jest po za moim zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Kuba mo?źe i łatwiej, ale ja nie mam czasu iść , złapać a p?łźniej fotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Piszesz dla nas artykuł? Wykorzystaj google - wyszukiwanie grafiki - http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=ii&biw=1024& ;bih=690 Pamiętaj o prawach autorskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Piszesz dla nas artykuł? Wykorzystaj google - wyszukiwanie grafiki - http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=ii&biw=1024& ;amp ;bih=690 Pamiętaj o prawach autorskich Na artykuł jestem za cienki.Mo?źe kiedyś się odwa?źę.Z wyszukiwarką grafiki ju?ź pr?łbowałem i niestety zbyt wiele nie ma do moich cel?łw.A zapomniałem napisać ?źe potrzebuję te zdjęcia do zrobienia kalkomanii na woblery.Jak chce się mieć dobre kalkomanie to i zdjęcia muszą być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lesiewicz
Witam poszukuję zdjęć ryb, takich jak: płoć, wzdręga, ukleja, okoń, lin, strzebla i innych będących w menu drapie?źnik?łw.
Wiem ?źe mo?źna znaleźć u wujka google ale niestety nie wszystkie nadają się do moich cel?łw.
Zdjęcia powinny być w jak najlepszej rozdzielczości, ryby sfotografowane z boku w całości i najlepiej by były to ryby młode (wielkość dłoni).
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi