Skocz do zawartości
  • 0

Woda w lodce

pickok

Pytanie

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przepuszcza/przesiąka dolny płaszcz albo jakiś otwór o ile jest nie jest szczelny... Łódź mogła być do dupy zrobiona w fazie produkcji ( cienkie tworzywo które ciągnie wodę)albo byłą pęknięta i do dupy zrobiona po wypadku....

• 0

Wszystko jest możliwe, choć wątpię żeby po kilku dniach to się działo... Dobrze znać historię łodzi przed zakupem, bo to że ładnie wygląda nie znaczy że dobrze jest zrobiona :) Bez urazy czy dogryzań, ale niestety nikt dobrej łodzi nie sprzedaje...

• 0

Ja mam oryginalnie korek spustowy ...

Ale tak jak piszą najlepiej sobie taki zrobić . woda w środku na pewno jest od uszkodzenia mechanicznego lub konstrukcyjnego błędu , Trzeba dokładnie oblukać całą łódkę.

Od góry możliwe całkowicie ... Opady lub wilgotność powietrza. Jak zostawię łódkę na noc na brzegu i jest wilgotno to rano całość jest mocno mokra...

• 0

Ja mialem w swojej pierwszej lodce to samo a byla nowa cieknie pewnie gdzies przez bakiste , a nie jak twierdzi wiekszosc ze byla klejona itp itd. W kazdej nawet najlepszxej lodce bedzie woda miedzy skorupami praw fizyki nie oszukasz. Zamontuj korek spustowy na sika flex i ciesz sie z wedkowania.

• 0

Żeby nie zakładać nowego tematu ....

Czy ktoś spotkał się z regulowanym (chodzi o długość tak jak w wizjerze drzwiowym ) korkiem spustowym do dwupłaszczowców?

Nieraz po ulewach z łódki jest kilkadziesiąt litrów do wylania może są w naturze ,korki idące przez obie skorupy ?

• 0

Żeby nie zakładać nowego tematu ....

Czy ktoś spotkał się z regulowanym (chodzi o długość tak jak w wizjerze drzwiowym ) korkiem spustowym do dwupłaszczowców?

Nieraz po ulewach z łódki jest kilkadziesiąt litrów do wylania może są w naturze ,korki idące przez obie skorupy ?

Poszukaj tu http://boatshop.pl/category/161/0/0/0/odplywy-i-przejscia-burtowe/1.html .

• 0

Ja mialem w swojej pierwszej lodce to samo a byla nowa cieknie pewnie gdzies przez bakiste , a nie jak twierdzi wiekszosc ze byla klejona itp itd. W kazdej nawet najlepszxej lodce bedzie woda miedzy skorupami praw fizyki nie oszukasz. Zamontuj korek spustowy na sika flex i ciesz sie z wedkowania.

U mnie nie ma wody miedzy skorupami .....

korek spustowy po taniosci tu    http://boatshop.pl/product/33/korek-spustowy-bez-zabezpieczenia-czarny.html