tomekat Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Zawór w kilu pontonu BUSH Kaiman popękał i zaczął puszczać powietrze. Kupiłem nowy zawór ale biorąc pod uwagę problemu z wyjęciem uszkodzonej części zaworo, to za wszelkie rady i sposoby będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 opelot Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Może to pomoże http://translate.google.com/translate?hl=pl&rurl=transla te.google.pl&sl=uk&tl=pl&u=http://www.kolibriboa ts.com/kolibri_video.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Cześć. Ja bym zadzwonił do Tokarex'u (dystrybutor sprzętu m.in. Kolibri)i się zapytał o sposób naprawy takiego uszkodzenia. Człowiek, który tam pracuje (pracował) wykonuje podobne naprawy i będzie wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomekat Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dzięki za podpowiedzi, po intensywnych poszukiwaniach w sieci z usterką prawie sobie poradziłem. Wymiana zaworu nie jest zbyt skomplikowana, do rozwiązania pozostało tylko problem jak umieścić jeden z elementów zaworu Halkey-Roberts wewnątrz komory?Uszkodzony zawór już jest zdemontowany, ale w związku z tym że był pęknięty i przy pewnej pomocy rozleciał się na kilka części demontaż był prosty.Przełożenie nowego zaworu przez otwór w komorze nie wygląda już tak prosto - otwór mały PCV się nie rozciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomekat
Zawór w kilu pontonu BUSH Kaiman popękał i zaczął puszczać powietrze. Kupiłem nowy zawór ale biorąc pod uwagę problemu z wyjęciem uszkodzonej części zaworo, to za wszelkie rady i sposoby będę bardzo wdzięczny
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi